Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Demokratik...

Sulek Péter kérdése:

Mi a véleményetek a Demokratikus Koalícióról? Hány %-ot fog elérni 2018-ban?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Elvtelen idióták gyülekezete. Max 5% pár nyugdíjastól.
2016. jan. 17. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg 5-10% körüli szavazója lenne. Bár az elhalálozás miatt az MSzP és DK szavazótábora napról napra kopik.
2016. jan. 17. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Ha megnézed az MSZP és a DK támogatottság arányát a 14-es választások óta, láthatod, hogy szép lassan, de biztosan a DK szívja el az MSZP támogatóit, számokban: MSZP választás óta 16-ról 11%-ra esett a támogatása átlagban, míg a DK 4-ről 8%-ra nőtt a támogatása...

Szerintem, 18-as választásra a DK utol fogja érni az MSZP-t a biztosan szavazó táborban és ha folyamat így halad változatlanul, akkor 18-ra kb 12-15% támogatottsága lesz a DK-nak, míg az MSZP-nek 8-13%, én szerintem.

2016. jan. 17. 15:54
 4/8 EagleHUN ***** válasza:
53%

3-as ez érdekes fölvetés. Vajon hogy csinálják?

Gyurcs(ót)ány nem szólalt föl, nem látni sehol, sőt minapi hírek szerint a parlamentbe sem nagyon járt be!

Ki az aki még rá szavaz? (És hisz neki?)

Szóval szerintem a statisztikai megközelítést is fenntartással kell kezelni!

Avagy melyik közvélemény kutató szerint is 3-as?

2016. jan. 17. 16:08
 5/8 EagleHUN ***** válasza:
53%
Szerintem kiesnek a parlamentből 2018-ban azaz 5% alatti lesz a szavazótáboruk.
2016. jan. 17. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Minden összefügg mindennel... nem a DK-t kellett nézni az elmúlt 2 év alatt, hanem az MSZP-t, nézd meg hogy reagálta le a net adót, a kerítés építést és főleg a fideszes pénz lenyúlásokat..sehogy vagy nagyon szarul, 2 év alatt semmit nem tudnak felmutatni, sőt egyes tagja már a fidesszel kacsingat lásd: Hiller, Medgyessy. Sok MSZP szimpatizánsnak ez nem tetszhet és az MSZP-hez a DK áll közelebb, és a baloldalon legnépszerűbb embere Gyurcsány is ott van vagy is legalább is népszerűbb mint a Tóbiás, így sokan pártolnak át. (egyébként pont tegnap szólalt meg a TV-ben).

Másik, statisztika, a közvélemény kutatást fenntartással kell kezelni ezt jól is mondod, ezt is tuja mindenki van jobb és baloldali támogatottságú közvélemény kutatások...

Magyarországon 4 neves közvélemény kutató cég van, leghitelesebb adathoz a legegyszerűbb módon juthatsz hozzá...átlagot vonz havi bontásban, a legtöbb választási pollingot így készítik, lásd: decemberi spanyol választás polling.

[link]

Én tanultam statisztikát és elemzés ellenőrzést, nem egyszerűek, de hasznosak és, ha te is tanultál, akkor tudod, jól hogy épül fel egy ilyen, ez is egy szakma.

A statisztikai hibahatár 1-4% szokott lenni általában és tudom, hogy akik nem értenek hozzá és mondjuk egyik közvélemény kutatás az xy pártnak 22% mondott, de végül 25% lett, akkor rögtön megy a fikázás ész nélkül.

2016. jan. 17. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Èn hiszek nekik; sokkal jobb volt, mikor ő volt a kormányfő, mint ez a szájszagú náci.
2016. febr. 22. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Remélem nem ugorja meg a bejutási küszöböt az a magyarellenes prolipárt!

De nem kizárt, hogy a szocik hátán megint felkapaszkodnak egy "melléfogásban", mint 2 éve is. :D

2016. ápr. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!