Árulja már el vki, hogy pontosan mi az a NER? Mineki beszél róla, de ez egy létező dolog?
Figyelt kérdés
Én a NER-el még nem találkoztam. Mi ez? Politikai szervezet? Társadalmi szervezet? Be van jelentve? Ez valami hírlevél, avgy klub, vagy baráti társaság, vagy páholy, vagy micsoda?2017. okt. 29. 19:49
1/6 anonim válasza:
Nemzeti együttműködés rendszere.
A FIDESZ ugye mindenben kikéri a nép véleményét (nemzeti konzultáció) és így közösen irányítja az országot a kormány és az állampolgárok. A lehető legtokéletesebb rendszer.
A FIDESZ szerint...
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor a NER csak annak a társadami csoportnak a neve, aki éppen a Fideszre szavaz? vagy aki visszaküldi a kérdőívet? Őszintén szólva minden nap hallom a NER kifejezést sok helyen, és ez a definíció szerintem nem állja meg a helyét minden szövegkörnyezetben, amiben használják. Szóval tényleg nem létezik, csak egy gyűjtőfogalom a szavazókrA? És amiko azt mondják, hogy le kell bontani a NER rendszerét, ami sokszor elhangzik, az az hogy le kell bontani a Fidesz szavazótáborát? Nem hiszem, hoyg erre gondolnak. Miért kéne egy párt szavazótáborát lebontani? Ez nem túl demokratikus. És hogyan?
2017. okt. 29. 19:56
4/6 anonim válasza:
A NER és a Soros terv közt, az a különbség, hogy a NER létezik.
6/6 anonim válasza:
Minek emelted ki? Az ötös pontosan megválaszolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!