Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor kért már fizetése...

Orbán Viktor kért már fizetésemelést? Tudtommal Bajnai 1Ftért vállalt a miniszterelnökséget.

Figyelt kérdés
Most jutott eszembe, hogy kínos első napon fizetlésemelést kérni :)
2010. máj. 29. 20:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%

tudod orbánnak bajnaival ellentétben semmmi cége nincsen és 1 ftból nem tud eltartani egy családot.

egy nem fideszes.

2010. máj. 29. 20:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem kért, miért kért volna?Az viszont még kínosabb, hogy te nem tudsz a magyar helyesírás alapvető szabályai alapján feltenni egy kérdést.
2010. máj. 29. 20:04
 3/17 anonim ***** válasza:
Soha nem hallottam, hogy Bajnai 1 Ft-ért vállalta volna, de egyébként Orbán nem kért fizetésemelést.
2010. máj. 29. 20:06
 4/17 anonim ***** válasza:

Bajnai egy átmeneti, válságkezelő kormányt vezetett, Orbán pedig megválasztott miniszterelnök.

Két külön kategória.

Az, hogy Bajnai mennyit kért, semmilyen behatással nincs arra, hogy az utána következő első megválasztott miniszterelnök mennyit kap.

Akárkit választottunk volna meg, akár Mesterházyt, akár Vonát, ugyanannyit kapott volna, mint így Orbán, ami valószínűleg valahol Gyurcsány akkori fizetése körül van. (Hacsak a FIDESZ nem csökkentette takarékosság címén.)

2010. máj. 29. 20:07
 5/17 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szólók mondták.
2010. máj. 29. 20:07
 6/17 anonim ***** válasza:

34-es kötekedő

Ha nem bírsz érdemben nyilatkozni, egyből bele kell kötni a helyesírásba?

2010. máj. 29. 20:08
 7/17 A kérdező kommentje:
Fideszes vagyok, de jó, hogy mindent provokációnak vesztek. Tehát orbán Viktor is 1Ftért vállalta?
2010. máj. 29. 20:08
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2010. máj. 29. 20:09
 9/17 anonim ***** válasza:

"Tehát orbán Viktor is 1Ftért vállalta?"

Nem. Orbán megválasztott miniszerelnök, tehát alapból a normál miniszterelnöki fizetés jár neki.

Vállalhatta volna, de nem tudok róla, hogy ilyesmiről lett volna szó.

2010. máj. 29. 20:11
 10/17 anonim válasza:
Orbán Viktor szerintem nem 1 Ft-ért vállalta. Kapjon fizetést és dolgozzon meg érte. Keményen.
2010. máj. 29. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!