2008 novemberbe szültem és idén novemberbe megyek vissza dolgozni. Ilyenkor megkapom visszamenőleg a fizetésemelést meg a szabijaimat automatikusan vagy ez munkahelytől függ?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 08:48
1/6 anonim válasza:
Kötelező a szabikat kiadni, és az ezalatti fizetés emelést is kötelező megadni!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!:)
2010. júl. 27. 08:50
3/6 anonim válasza:
nem. Szabi csak a gyed teljes első évére jár. Tehát 2008 november és 2009. december 31. közötti időszakra eső szabikat tudod majd kivenni, ha visszamentél. Elvileg meg kell hogy kapd azt a mértékű fizetésemelést, amit azonos munkakörben megadtak az elmúlt 2 évben.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én is akkor szültem,és novemberben megyek vissza dolgozni:)
Nekem is azt mondták,hogy május 4-ig(akkor járt le az első év GYED-em) jár a szabi,és meg kell adni visszamenőleg a fizetés emelést is.
6/6 anonim válasza:
na ez jó. Az én munkáltatóm meg azt mondta hogy csak egész naptári évre jár a szabi, azaz ha 2009-ben szültem, akkor csak 2010. dec. 31-ig felhalmozott szabikat vehetem majd ki amikor 2011. augusztusban visszamegyek dolgozni.... ahány ház annyi szokás...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!