Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan érhetném el, hogy még...

Hogyan érhetném el, hogy még többen szavazzanak a Fideszre?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és már sok embert - főleg az idősebbeket - sikerült meggyőznöm, hogy válasszák a Fideszt.

Jelenleg ez az egyetlen párt, ami valódi kormányzást és biztonságot ad a magyar népnek. A idősek ezt értik, és jól el tudok velük beszélgetni erről.

Hogyan lehetnék sikeresebb a fiatalok körében, hogyan lehetne őket is erről meggyőznöm?

Köszönöm.

2017. okt. 20. 02:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Te nem igazi magyar vagy, csak egy mocskos bűnöző.
2017. okt. 21. 11:38
 22/36 anonim ***** válasza:
22%

Az érdekeid védelme egy dolog. Beleugatni egy másik ország belügyeibe, egy másik dolog.

Ha annyira fontoskodni akarsz, húzd ide a beled, dolgozz és adózz itt, élj ennek az országnak a törvényei szerint!

2017. okt. 21. 12:56
 23/36 anonim ***** válasza:
72%

A Fideszre jelenleg nincs alternatíva, ezt talán ti magatok is tudjátok. Erdélyiként szavazni fogok, mivel az nem csak Magyarországnak, hanem az egész magyar nemzetnek jó.

Nagyon jól tudom, hogy milyen volt akkor erdélyi magyarként élni míg mindenki előtt meghunyászkodó pártok kormányozták Magyarországot? Nekünk szükségünk van az anyaország kiállására, szükségünk van arra, hogy Magyarországnak olyan vezetése legyen, aki képes bennünk tartani a lelket. Emiatt szavazni is fogok, élek a jogaimmal.

Egyszerűen imádom, hogy azzal jösztök, hogy ha nem adózók, akkor ne szavazzak. Úgy tudjátok, hogy Magyarországon élő, szavazati joggal rendelkező állampolgároknak csak egy bizonyos része dolgozik vagy adózik?

Cigányoknál szokás a feketézés Romániában, gondolom, Magyarországon sincs ez másként. A víz nem válik vízzé. Persze nekik lehet szavazatjoguk, ugye? Pedig ők nem is magyarok, csak abban a szerencsés helyzetbe vannak, hogy őket nem látogatta meg Trianon.

Legalább érvelnétek jól, de ez csak felesleges gyűlölködés. Nem azért szavazok a Fideszre, mivel az csak nekem lesz jó, hanem jó lesz egész nemzetünknek és Magyarországnak is.

2017. okt. 21. 17:49
 24/36 anonim ***** válasza:
13%
Érvelni csak olyannal szemben érdemes, aki gondolkodik. Aki nem lát a propaganda keltette rózsaszín ködtől, azzal szemben felesleges. Meg vagy lepve a gyűlöleten? Beleugatsz olyan ország életébe, melyhez semmit nem teszel hozzá, csak élősködsz rajta cserébe itt osztod az észt. És meg vagy lepve, Magyarország nem relatív többsége utálja a fajtád?
2017. okt. 21. 17:53
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Szőröstalpú! Egy felesleges dologgal vagdalkoztál. Ki mondta, hogy egyetértünk azzal, hogy az itthoni ingyenélők szavazhassanak? De bőven elég nekünk a sok belső kibic, felesleges megfejelni külső élősködőkkel os! Trianonra meg nekem ne hivatkozz! Lefogadom, hogy kint születtél.
2017. okt. 21. 18:05
 26/36 anonim ***** válasza:
74%

Természetesen, én soha nem szoktam viccelni. 13 éves koromban esküdt tettem magamnak, hogy életemet annak szentelem, hogy Erdély ismét csatlakozhasson Magyarországhoz. Tudom, hogy egy ilyen munkára kevés egy élet, de sok kicsi sokra megy, és az én lényegtelen életemet örömmel áldozom ennek a célnak. Egy ilyen célt, ha tudatlanul is, de nagyban segíti az, hogy Magyarország kormánya támogatja a helyi magyarságot. Emiatt én szavazni fogok, szó se lehet róla, hogy egy nemzetellenes kormány kerüljön kormányra az anyaországban, csak azért, mert a magyarok 1/2-ének teljesen mindegy, hogy ki kormányoz.

Igen, Erdélyben születtem, Erdélyben élek, Erdélyben fogok meghalni. Tudom, hogy életemben Erdély nem fog Magyarországhoz csatlakozni, nemcsak a románok miatt, hanem sajnos a csonkaországiak se kívánnak minket a hátuk közepébe sem, de az idők változnak. Eljön az idő, amikor érvényt szerzünk majd a Március 15-i 12 pontnak, és mi magyar volt, magyar lesz.

2017. okt. 21. 19:15
 27/36 anonim ***** válasza:
13%

Remek! Akkor vérképp semmi okod beleugatni az én hazám életébe.

Azt meg hadd szarjam le, hogy milyen álmaid vannak!

Nincs jogod a magyarok életébe belepofázni. Hogy mégis megteszed, csak azt mutatja, hogy az igazán nemzetellenes te vagy.

2017. okt. 21. 19:29
 28/36 anonim ***** válasza:
81%

Minden magyar felelős azért, hogy hogyan alakul a nemzetünk sorsa. Hidd el, a Fidesz nem a 20 000 erdélyi szavazó miatt fogja megnyerni a választást, hanem az anyaországban élő 1 millió miatt, aki egységként megy el szavazni, és szavaz a Fideszre a nemzet védelme érdekében.

...

Én se születtem Fideszesnek. A legutóbbi választásnál a Jobbikra szavaztam, és erre biztattam Kolozsváron élő ismerőseimet is. Azóta azonban rengeteg minden változott. A Jobbik már csak a nevében Jobbik, de tolódik balra, a Fidesz az, aki stabilan uralja a jobboldalt.

2017. okt. 21. 19:41
 29/36 anonim ***** válasza:
84%
És minden magyarnak joga van beleszólni a magyar nemzet jövőjének alakulásában.
2017. okt. 21. 19:42
 30/36 anonim ***** válasza:
66%

Örülök hogy elismerték hogy ti erdélyiek is magyarok vagytok és kaphattok magyar állampolgárságot is. De nem látjátok hogy ez nem érdek nélkül történt. Ha a fidesznek nem származott volna ebből haszna akkor nem intézte volna így. Én megértem hogy hálából rájuk szavaztok. De tény hogy volt néhány rossz húzásuk ami már visszafordíthatatlan és sokan nem fognak nekik megbocsátani. Ezeket nem kezdem el emlegetni mert csak a szokásos cinikus egyen-válasz jönne rá. Ezért azokat a magyarországon élő magyarokat is megértem akik ellenük vannak.

Mindezekkel csak azt mondom hogy mindenkire rá kellene hagyni hogy saját maga döntse el hogy kire szavaz és nem pedig győzködni. Mert ha valakit győzködni kell az nem jó. A mocskolódás pedig egyenesen primitív.

2017. okt. 21. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!