Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan érhetném el, hogy még...

Hogyan érhetném el, hogy még többen szavazzanak a Fideszre?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és már sok embert - főleg az idősebbeket - sikerült meggyőznöm, hogy válasszák a Fideszt.

Jelenleg ez az egyetlen párt, ami valódi kormányzást és biztonságot ad a magyar népnek. A idősek ezt értik, és jól el tudok velük beszélgetni erről.

Hogyan lehetnék sikeresebb a fiatalok körében, hogyan lehetne őket is erről meggyőznöm?

Köszönöm.

2017. okt. 20. 02:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
23%
Hazudd azt, hogy Orbán bácsi elintézi, hogy országos lefedettségű ingyenes szupergyors wifi lesz.
2017. okt. 20. 03:43
 2/36 anonim ***** válasza:
53%
Burokban élsz vagy mi? A fidesz csupa kisbetűvel minden csak nem jó. Ha gazdagnak születtél, vagy szimplán jó módba, nem láthatod át ezeket. Az lenne egy ideális párt amelyik tényleg azzal foglalkozna hogy pl az ember tudjon boldogulni még ha alap képzettsége is van. De amíg egy nagyvárosi (nem főváros) albérletet nem lehet kifizetni az alap fizetésből úgy, hogy az ember ne fényevő legyen, vagy a kórházakban nincsen még gumikesztyű sem, hónapokat kell várni egy kicsit komolyabb vizsgálatra, addig ne istenítse nekem senki az aktuális kormányt. És vannak még problémák. Az idős emberek meg örülnek egy kis nyugdíjemelésnek is, őket nem nehéz meggyőzni. Nem is írom tovább mert elgurul a gyógyszerem hogy valaki képes ezt az undorító stadionépítő hazudozó tolvaj bandát isteníteni.
2017. okt. 20. 04:36
 3/36 anonim ***** válasza:
41%
ugy ahogy te is ide irtad a kerdest: fizess nekik, fizetett troll :(
2017. okt. 20. 04:49
 4/36 anonim ***** válasza:
35%

Ez bizony kiakadt:

[link]

.

Mi előnyöd származik az "önzetlen" agitációdból?

Ha nem pénzért csinálod, akkor javaslom:

beszélgess olyanokkal, akik nem tudnad (pedig akarnak!) elhelyezkedni, hanem csak a 'közmunka' nevű rabszolgaság jut nekik, ahol a Fidesz a legkisebb (minimál) bérnél is kevesebbért dolgoztatja őket.

2017. okt. 20. 05:13
 5/36 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom egy troll vagy aki direkt teszi ki ezt a baromságot ės faragod a cerkádat nyáladzó kaján vigyorral a retardált pofádon miközben olvasod a hozzászólásokat. Vagy, az is lehet hogy szimplán egy zavarodott elmėjű kis takony, akinek halvány szikra sincs a sötėt fejėbe.
2017. okt. 20. 05:28
 6/36 anonim ***** válasza:
29%
Mind1, hogy troll vagy sem. Te is az a kis szánalmas lény vagy, akinek nincsen élete. Semmi.
2017. okt. 20. 06:31
 7/36 anonim ***** válasza:
37%

Épp elegen vannak akik a Fideszre szavaznak nyugodj meg. Előbb utóbb a harmaduk betölti a huszat...

De azt ajánlanám nekik a helyedben: vegyenek egy kalapácsot szöget és egy kötelet, menjenek le az alagsorba, és a szögre, vagy ha találtak jó gerendát aklor arra, kössék fel magukat. Ez a legmeggyőzőbb.

2017. okt. 20. 09:11
 8/36 anonim ***** válasza:
40%

Gratulálok kérdező. Boldog harmincadik születésnapot. Majd akkor. Mert a többire nem fogsz emlékezni, ha lesz egyáltalán. Hogy ezt miért mondtam? Sajnos ezt képtelenség neked elmagyarázni. Azt is, miért.

Na meditálj csak tovább... - aztán ha önálló leszel, ne kérdezz. Én szóltam.

2017. okt. 20. 12:23
 9/36 anonim ***** válasza:
42%
Monduk már a fidesz (fiatal demokraták szövetsége) inkább ördesz (öreg demokraták szövetsége) de tovább gondolva örkosz (öreg korruptak szövetsége). Nem is értem hogy a legfiatalabbak hogyan tudnak velük azonosulni. Tönkre akarjátok tenni a jövőtöket? Bár nektek mindegy mert úgyis elmentek külföldre jobb bérért dolgozni (én is így tettem de végleg haza szándékozok települni de ehhez élhető ország kellene). De akkor meg inkább ne is szavazzatok hanem hagyjátok a szavazást azokra akiket tényleg érdekel az ország sorsa és a jövőjük. Írom mindezt attól függetlenül hogy a kérdés szerintem is csak trollkodás.
2017. okt. 20. 12:36
 10/36 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező! Vetesd ki az emberek agyát! Akinek sikerül, abból fideszes lesz.
2017. okt. 20. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!