A kfc-ből eltanácsolt részeg kötekedő újságíró videó felvételei után szerintetek megismerjük valaha a biztonsági felvételek tartalmát is, vagy az egyoldalúan előadott sztorival kell beérnünk?
Na jöttem én is okoskodni kicsit :) Ha a KFC felvételei cáfolatai lettek volna az újságíró felvételeinek és állításainak akkor közzé tették volna. De nem tették. A következmények (a KFC bocsánatkérése és az üzletvezető felfüggesztése és a biztonsági őr kirúgása) is a riporter állítását támasztják alá.
Az újságíró lehet hogy ingerülten keménykedett de ez nem indokolta a tettlegességet. Az meg szabálytalan ha nincs vendégkönyv vagy ha van de szándékosan lehetetlenné teszik hogy írni lehessen bele.
Az is lehet, hogy az index fizetett, nehogy kikeruljenek a felvételek.
Amúgy ittasan elkövetett autobaleset esetén súlyosbító tényező az alkohol.
Miért hihetőbb egy részeg esetleírása az előzményekről, mint az, hogy nagyképűvé itta magát?
"Minden más a gyűlölködésre és fröcsögésre kiéhezett fantázia szüleménye, amiket el lehet olvasni fentebb az ebben a kórképben szenvedők hsz-eiben."
Nah a szokásos liberális szöveg. Nektek minden gyűlöletkeltő aki nem ért veletek egyet, ne adj isten tényszerűen ellentmond.
"Zoli – aki egy viszkikóstolásról tartott épp hazafelé – a posztban leírta: az orvosi látlelet szerint nem volt részeg, bár elismerte, hogy „nem köptem ki a viszkiket kóstoláskor”.
,,Így viszont egy egyoldalúan előadott siránkozás alapján az index teremt magának egy martirt"
Erről beszéltem az elején, hogy mindkét fél úgy fogja előadni, hogy neki legyen igaza. (jav: most olvasom, hogy a KFC már belsős eljárást indított)
Index nem írhatja le, hogy az újságírójuk is hibázott, ő se volt éppen Szent ebben a történetben.
Semmi nem támasztja alá, hogy az újságírónak bármiben ne lett volna igaza. Még a kamerafelvétel is őt igazolja. A többi a fantáziátok szüleménye, naná gyűlölködni akartok, fujj libsi index, most egy kicsit hadd pihenjen Soros György meg a migránsok :D.
Ami a felek verzióit illeti, az is az ostobaságotokat mutatja. Amennyiben a másik fél, legyen az a KFC vezetése, az akkori kasszás, a műszakvezető, a biztonsági őr, bármelyik megkeresheti a sajtót az ő verziójával, ahogy az meg is szokott történni a hasonló esetekben, persze ha van mit mondania a másik félnek. De nektek ebben is jobban esik képzelegni, gyűlölködés céljából persze, mi másért esne jól az ilyesmi bárkinek. A normális, nem fogyatékos embert a tények és az igazság szokta érdekelni, nem a saját légbőlkapott agyszüleményeivel kábítja sajátmagát.
De semmi nem támasztja alá a videófelvétel előtti sztorit sem. Ok nélkül meg nem fogják uszítani egy biztonsági őrt! Tehát kellett, hogy legyen előzménye. A részeg indexes munkásságát végigolvasva ez valószínűsítem, az egyedi, irritáló stílusa lehetett, amit az alkohol feltételezhetően fokozott is.
A mondandód második felére két megjegyzésem van
1. amiről az emberi elmének nincs valós képe, arra alternatívákat talál ki. Az egyik alternatívát a részeg indexes leírta. Nyilván mindenki beveszi, aki vakon hisz az indexnek. De mivel az index is meg a részeg újságíró is érintett, ezért a szkeptikusokban megfordul az a fránya gondolat, hogy esetleg mégse úgy történt.
2. A részeg indexes újságíró munkássága alapján nagy rutinnal rendelkezik a gyűlöletkeltésben. Így ismeri a gyűlöletkeltés sokrétű eszköztárát. Felmerül a kérdés, hogy ezen tudásából a vélt sérelmét leíró cikkben mennyit használt fel a közönség tudatos manipulációja céljából.
ma 17:59
Akkor bevallottan is teljesen megfelelsz annak amit megállapítottam rólatok. Gyűlölködni vágyó képzelgők. Egészségetekre váljék, éjjjen a Fidesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!