Manapság erősebb dolgokkal tud előjönni pár média, mint összességében az ellenzék. Így akar nyerni bármelyik ellenzéki párt hogy lepipálja őket pár kutakodó újságíró?
#1: Igen értem, látom te nem. De segítek hogy megértsd.
Kormánykritikus dolgok feltárásában sokkal jobban dolgoznak az újságírók (Index,444,RTL,Atlatszo,stb.) mint az egész ellenzéki oldal (MSZP,Jobbik,DK,LMP,stb.)...tehát...hogy akar nyerni választást 2018-ban az ellenzék bármelyik pártja és tagja hogy olyan bénák hogy az újságírók okosabbak mint ők. Na? Remélem már érted.
"Te érted a kérdésed?"
Na, én aztán biztos, hogy nem értem...
"hogy akar nyerni választást 2018-ban az ellenzék bármelyik pártja és tagja hogy olyan bénák hogy az újságírók okosabbak mint ők."
Az ellenzéki politikus dolga nem az, hogy feltárja a kormány csínytevéseit...erre ott van (lenne) az ügyészség, a nyomozó hatóságok és természetesen az oknyomozó újságírók.
Ettől függetlenül ami kiderül, annak ügyében tesznek feljelentést, csak hát elhal az ügy-elsimítják, nem akarom mondani, ki miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!