Más is úgy gondolja hogy Orbán Viktornak "kezd az agyára menni" ez a Soros Györgyözés? Többit alább.
"Az adókból építenek standionokat"
Nem tudom hogy hallottál-e arról hogy Unios pénz.
Látszik nem látod a helyzeted tisztán. Az Unio pénzel támogatja a Magyaroszágon épülő stadionokat. Ezt mi nyilván elfogadjuk, mert hosszú távon ebből hasznunk lehet. Akkor felfázolom a helyzetet. Sokkal jobb, felszerelések lesznek, sokkal jobb helyeken tudnak kinevelkedni a fiatal futballisták. Ezáltal a magyar foci-nak is nőni fog a színvonala. Mielőtt belém kötnél, ez nem a következő években fog megvalósulni. Ez inkább a következő generációt érinti. Ha esetleg több kiváló magyar focista lenne, az pénzt hozna az országnak. Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg valamikor rendezhetnénk egy foci eb-t.
Akkor miért vagyunk ennyire az Únió ellen? A pénze kell, de a törvényei nem?
Nem a migránsokra gondolok, mert azok nekem se hiányoznak.
De ez milyen attitűd?
Az oktatásba nem mennék bele egy vitába. Azért nem, mert mind két álláspontot megértem. Vannak olyan tanárok akik tényleg dolgoznak, tényleg felkészülnek az órákra, tényleg tanítanak. Ezek tényleg megérdemelnék a pénzt.
Csak ott van a másik oldal. Manapság egy csomó tanár már otthon van délután 2-3 órakor. Úgyhogy minden második órája lyukas óra. Ezek meg még azt a pénzt sem érdemelnék meg, amit kapnak.
Csak az a baj hogy a tanárokat nem lehet csak így szortírozni, mert hiány szakma. És azért hiány szakma mert kevés a fizetés, és csak az megy tanárnak akinek ez a szenvedélye. Tehát eljutottunk újra a fizetéshez, és kezdőthet újra az ördögi kör, hogy sok tanár nem érdemli meg a fizetést, azért hogy felolvassa a tankönyv szövegét órán.
'A másik az, hogy bárki előtt szabad volt az út a tanársághoz. Ha tetszik a szabijuk, miért nem lettél az? Irigység, ok nélkül, teszem hozzá.'
Pontosan. Csak én fordítva mondanám. Bárki előtt ott a lehetőség hogy ne menjen tanárnak. Hiszen évtizedek óta megy a szöveg ,hogy milyen rossz nekik, jaj sajnáljuk őket hiszen egyre rosszabb és rosszabb. Akkor mégis miért választja valaki a biztos rossz fizetést?? És még tanul is érte felsőfokon..Ha keveset akar keresni azt jóval kevesebb tanlással is elérheti,szóval ,vadász vadász te copni jársz ide...
Persze, a legutóbbi sírásból is mi lett. Becsicskították azt a Pukli nevű fazont, aki próbálta összefogni a tanártüntetéseket, akkor is az ment, hogy mit sír a szájuk. ha hallgatnak, az is baj, ha szólnak, az is. Ne legyünk álszentek.
(Amúgy azt hallottam, Puklit lefizették. Ti erről mit tudtok? Mert ha igen, hát jó nagy hányinger. Mármint Puklira nézve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!