Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy gondolja hogy...

Más is úgy gondolja hogy Orbán Viktornak "kezd az agyára menni" ez a Soros Györgyözés? Többit alább.

Figyelt kérdés
Megmondom öszintén először azt hittem ez valami vicc. Na és pénteken hallottam a rádióban ezt a kormányoldali reklámot, hogy lesz nemzeti konzultáció Soros György témában, valahogy így. Na erre azt hiszem szombaton bekapcsoltam a TV-t és Orbán Viktor ezt magyarázta, hogy Soros különböző szervezeteket vesz meg, stb. Csak pislogtam, mondom ez valami vicc? Orbánék most viccelnek vagy tényleg ilyen hülyeséggel foglalkoznak, szerintem pl. meg Soros tisztára idiótának nézi Orbánékat, hogy azok meg vele foglalkoznak. Vélemények?
2017. okt. 8. 09:45
1 2 3 4
 1/40 anonim válasza:
86%

Ez tény. A mániája, hogy mindenkit mindenki ellen uszítson.

Ez a bevándorlási krízis teljesen elvette az eszét.

2017. okt. 8. 09:55
 2/40 anonim ***** válasza:
94%

Aki veszi a fáradságot és picit utánanéz a dolgoknak, az kb egy perc alatt rájön, hogy a Soros elleni kampányukból semmi nem igaz. Ezzel csak a süket birkákat lehet megvenni.

Arról bezzeg nem beszél egyik Fityiszes se, hogy a vörösiszap-katasztrófa áldozatai semmilyen kártérítést nem kaptak, csak Soros adott nekik a magánvagyonából.

Vagy hogy Soros épp azon fáradozik, hogy Afrika legnyomorultabb részeire vizet juttasson - szintén a magánvagyonából. Tehát hogy a közpénzherdáló törpe cigány mit mond, az baromi irreleváns. Ő azért sorosozik össze- vissza, mert el akarja tetelni a figyelmét a sok birkának és megnevezni egy közös ellenséget, akit addig is gyűlölhetnek őhelyette. Az egész Soros-ügy egy gumicsont. Amikor azt mondták, 9millió migránst akar Soros betelepíteni, hangosan felröhögtem. Akkora baromság, hogy a fal adja a másikat.

2017. okt. 8. 10:01
 3/40 A kérdező kommentje:

Csak tényleg hallgattuk a rádiót kollégámmal az autóban, jött ez a "hirdetés", először arra gondoltam hogy elment az eszük.

De szerintem maga Soros György nevet ezen a leginkább.

2017. okt. 8. 10:03
 4/40 anonim ***** válasza:
93%

Gyermekeim. Nöjjetek fel végre lelkileg! A médiának ez a lényege hogy átverjen mindenkit. Sosem volt és sosem lesz jogunk semmihez amíg fejben fel nem nőttök hogy a politika és a média az rossz célú negatív szándékuan lett feltalálva. Haddd mutassam meg kedvenc idézetemet és ezután elgondolkodtok végre hogy mi folyik a véres földünkön

A szabadságot nem lehet megvásárolni, politikai gyűlésen kihirdetni, begyűrni sok-sok más limlom közé, a vitrinben őrizgetni. A szabadság csak az álmaiddal való találkozáskor, és az azok eléréséhez hozott helyes döntések után születik meg benned.

Böjte Csaba

2017. okt. 8. 10:12
 5/40 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy szándékos parasztvakítás, hogy elterelje magáról a figyelmet a mi Kedves Vezetőnk. A bűvészek is elterelik a figyelmet, mielőtt kilopják a zsebedből a pénztárcádat.:)
2017. okt. 8. 10:14
 6/40 anonim ***** válasza:
10%
Soros szélsőliberális ,tehát az egyik legnagyobb ellenség csak báránybőrbe bújtatja magát, mint ahogy ez az eszme is végromlásba viszi az emberiséget mert minden szennyet és devianciát támogat. Ránk engedné a migránsokat szó nélkül, és röhögne a markába ahogy megfulladunk beléjük . Minden eszközzel küzdeni kell ellene és ha ehhez konzultációs közvéleménykutatáson kell újra bizonyítani hogy nem kérünk idegen kultúrájú élősdieket az országba,akkor nem kár az erre költött pénz! Soros sem sajnálja a saját médiahadseregétől a pénzét..Annak ellenére hogy különféle fórumok fizetett bértollnokjai mást írnak ,jövőre ezer százalék hogy a Fidesz győz újra és ennek nagyon örülök.Erre nyugodtan vissza lehet majd térni jövőre és igazam lesz! Egy 'birka'
2017. okt. 8. 10:29
 7/40 anonim ***** válasza:
62%

Rákennek mindent a sorosra meg a migránsokra, ezzel legalizálva azt, hogy k...vára nem csináltak semmit az elmúlt 7 évben.

Soros = Őszödi beszéd #2, csak nem annyira "őszinte"

2017. okt. 8. 10:30
 8/40 A kérdező kommentje:

Mondjuk az biztos hogy jövőre megint a Fidesz nyer, de hogy mennyivel az majd kiderül.

Jobbik sehol sincs sajna.

Mszp meg már sehol sincs.

2017. okt. 8. 10:30
 9/40 anonim ***** válasza:
10%
Akkor már inkább az illuminátus keze van nyilván a dologba . 😅Soros a király a többi miniszter meg utána király. Egyértelmü. Pokolra a hüllő agyú birkákkal akik pusztitani akarják a mi szépséges földmnket.
2017. okt. 8. 10:33
 10/40 anonim ***** válasza:

Kedves 10:29-es.

Nem gondolom, hogy Soros megosztotta Veled terveit és így első kézből lehetne kritizálni, elvetni vagy támogatni.

A terveiről (?) kizárólag felső vezetésünk által eléd tálalt hírekből, kampányokból tudhatsz.

Hát valahol azt én nem találom hitelesnek.

Mindig azt mondom: hallgattasék meg a másik fél is.

Ha elfogadható számomra mindkét fél hitelessége és annak semmi nem mond ellent, kialakítom a véleményemet.

2017. okt. 8. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!