Más is úgy gondolja hogy Orbán Viktornak "kezd az agyára menni" ez a Soros Györgyözés? Többit alább.
Ez tény. A mániája, hogy mindenkit mindenki ellen uszítson.
Ez a bevándorlási krízis teljesen elvette az eszét.
Aki veszi a fáradságot és picit utánanéz a dolgoknak, az kb egy perc alatt rájön, hogy a Soros elleni kampányukból semmi nem igaz. Ezzel csak a süket birkákat lehet megvenni.
Arról bezzeg nem beszél egyik Fityiszes se, hogy a vörösiszap-katasztrófa áldozatai semmilyen kártérítést nem kaptak, csak Soros adott nekik a magánvagyonából.
Vagy hogy Soros épp azon fáradozik, hogy Afrika legnyomorultabb részeire vizet juttasson - szintén a magánvagyonából. Tehát hogy a közpénzherdáló törpe cigány mit mond, az baromi irreleváns. Ő azért sorosozik össze- vissza, mert el akarja tetelni a figyelmét a sok birkának és megnevezni egy közös ellenséget, akit addig is gyűlölhetnek őhelyette. Az egész Soros-ügy egy gumicsont. Amikor azt mondták, 9millió migránst akar Soros betelepíteni, hangosan felröhögtem. Akkora baromság, hogy a fal adja a másikat.
Csak tényleg hallgattuk a rádiót kollégámmal az autóban, jött ez a "hirdetés", először arra gondoltam hogy elment az eszük.
De szerintem maga Soros György nevet ezen a leginkább.
Gyermekeim. Nöjjetek fel végre lelkileg! A médiának ez a lényege hogy átverjen mindenkit. Sosem volt és sosem lesz jogunk semmihez amíg fejben fel nem nőttök hogy a politika és a média az rossz célú negatív szándékuan lett feltalálva. Haddd mutassam meg kedvenc idézetemet és ezután elgondolkodtok végre hogy mi folyik a véres földünkön
A szabadságot nem lehet megvásárolni, politikai gyűlésen kihirdetni, begyűrni sok-sok más limlom közé, a vitrinben őrizgetni. A szabadság csak az álmaiddal való találkozáskor, és az azok eléréséhez hozott helyes döntések után születik meg benned.
Böjte Csaba
Rákennek mindent a sorosra meg a migránsokra, ezzel legalizálva azt, hogy k...vára nem csináltak semmit az elmúlt 7 évben.
Soros = Őszödi beszéd #2, csak nem annyira "őszinte"
Mondjuk az biztos hogy jövőre megint a Fidesz nyer, de hogy mennyivel az majd kiderül.
Jobbik sehol sincs sajna.
Mszp meg már sehol sincs.
Kedves 10:29-es.
Nem gondolom, hogy Soros megosztotta Veled terveit és így első kézből lehetne kritizálni, elvetni vagy támogatni.
A terveiről (?) kizárólag felső vezetésünk által eléd tálalt hírekből, kampányokból tudhatsz.
Hát valahol azt én nem találom hitelesnek.
Mindig azt mondom: hallgattasék meg a másik fél is.
Ha elfogadható számomra mindkét fél hitelessége és annak semmi nem mond ellent, kialakítom a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!