Más is úgy gondolja hogy Orbán Viktornak "kezd az agyára menni" ez a Soros Györgyözés? Többit alább.
Utolsó: nem cdak Atv meg Hírtv van. Van külföldi sajtó, ahol pártatlan a nézőpont. Pont vagyok annyira értelmes, hogy nem valaki szempontját veszem fel, hanem van sajátom. Migráncsügyben részben igazad van, csak a kérdés nem erről szól.
Azt kérdezném meg tőled, hogy meglátásod szerint ki tehet arról ma, hogy rosszak a kórházak, meg alacsonyak a bérek? Kösz, ha válaszolsz.
1. Nem alacsonyak a bérek. Amikor nem a fidesz volt, akkor sokkal kisebb fizetések voltak, én is azóta élek jól, mióta ők vannak.
2. Mikor tanuljátok meg hogy külföldön sem szebb az élet?
Komolyan azt hiszitek hogy a külföldön vannak független dolgok, hírek? Külföldi országokba mégtöbb hazukság van, az egész média egy kamu. Ismerősömék Németországban laknak, és ők is továbbra is támogatják a Merkelt, mert a médiában azt hallják hogy milyen szuper. A terror támadások meg ugye csak véletlen.
A korházat kifelejtettem. A korházak tényleg nem jók, de azért nem is olyan rosszak mit ahogy azt egyesek állítják. Nyilván erről a Fidesz tehet, én nem állítottam azt hogy nincsnek hibáik. A kedvencem pedig az, hogy a Fidesz lop meg hogy csak a pénz kell nekik.
Ők is biztos lopnak, nem tagadom, de azért azt lássuk már be hogy így sem lopnak annyit mint amennyit a jobbik vagy az mszp lopna. Így is sokkal jobb a gazdasági, mint amikor Gyurcsány volt hatalmon, meg a barátai. Mert ők tényleg mindent loptak ami csak volt.
Az oktatásról meg csak annyit, hogy azt a Fidesz se tudta/nem akarta megoldani, de elrontani nem ők rontották el.
A külföldi egy külső szempont. Nem azért írnak le valamit ott, hogy aztán választókat nyerjenek. A média nem független, de a magyar választásoktól és szavazattarhálástól függetlenek.
Aki azt állítja, jobb a gazdaság, és a kórházak nem is olyan rosszak: hát, nem tudom, láttatok-e már nyugatabbra kórházat. Kb ott kellene tartani abban is. Kórházi koszt blogot és a google képkeresőt ajánlom tanulmányozásra.
Melldaganat-problémákkal időpontot kértem, és jövő (tehát 2018) decemberére kaptam. Meg is dögölhetek, de persze a fizum szép szelete megy a "közösbe". Onnan meg Viktor bácsi és a Gázfickó haverja zsebébe. Közpénzből vásárolnak palotákat, az adótokból építik a stadionokat, miközben a kórházban meg az iskolában trutymót esznek a beteg családtagjaitok, meg a gyerekeitek, és egy CT-gépen akarják áttolni egy Szolnok méretű város összes lakosát. Mert nincs másik.
Ja, a baj nem náluk kezdődött, de ők se javították meg. Ellenben a földek fele Mészárosé, az összes tender lefizetett, a fél ország a Fityisz haverjaié, a Balaton, a Mátra Fidesz-kézben. Az én vállalkozásom is ebbe pusztult bele. Nem nyaltam s*gget, mehetek a levesbe.
Tehát ha szerintetek minden oké, sőt jobb lett, minimum egy kő alatt éltek. Az, hogy nektek nagyobb lett a fizutok, nem azt jelenti, hogy minden oké. Az megvan, hogy a legutóbbi pedagógusoknak járó béremelés sok esetben bércsökkenéssel járt? De azért bekussoltattak mindenkit, a sajtó meg kiokádta mindenfelé, hogy a tanárok bezzeg megint kaptak.
Igen, ATV meg HírTV.
Az utcára kellene kimenni, és alaposan szétnézni.
Sajnálom a melldaganatodat. Érdekes az én családomba is sok ilyen daganatos eset volt, mégis 1-2 hónapot belül már megis csináltak mindent. De nyilván ez csak véletlen, ugye csak szerencse.
Ha ilyen szépen letudtad írni hogy mennyire rossz ma Magyarországon minden, akkor most írd le hogy mi volt akkor amikor nem a fidesz volt. Nem tudom rólad semmit, itélkezni sem akarok, de azt nem kell gondolni hogy külföldön nem kell dolgozni, és hogy ingyen jár a pénz.
Egyébként kezdjetek el fenyegetőzni vagy mennyetek másik kórházakba, mert az tényleg nem játék hogy egy év múlva műtenek meg. De persze attól függ hogy mit mondott az orvos, mert ha ez csak most kezd kialakúlni, akkor nem kell annyira sietni, mert legalább kell neki 5-10 év hogy halálos legyen.
Egyébként én is voltam korházba nem rég, és a koszt tök király volt. Nyilván ez hely függő, de ez ugyan így elmondható a külföldi országokról.
A google képekről meg nem szeretnék előadást tartani, hogy mennyi a valóság alapjuk. Köszönöm.
"azt nem kell gondolni hogy külföldön nem kell dolgozni, és hogy ingyen jár a pénz. "
Ilyet konkrétan egy szóval se írtam, és nem is gondolom. Nem véletlenül nem vagyok kinn, amúgy próbáltam, rossz volt. Más dolgok miatt, de rossz.
Nem mondom, hogy véletlen volt a ti esetetek, de lehet. Itt nálunk hírhedten hálapénzes az említett emlővizsgálat- és diagnosztika. Igen, a TB-alapú. Ha becsúsztatod a pénzt, akkor van időpont itt is, már most novemberre. Hát ez nekem most nem volt opció, meg a gyomrom is felfordult az egésztől, megyek magánalapon 3 hét múlva.
Voltam Írországban is kórházban, a nyaraláson lettem beteg, de gondolom, azt jobb, ha nem mesélem el, mert külföld...
58%-os, te még tanárt közelről nem láttál, ha azt hiszed, 4 hónapot nem dolgozik.
A június végig megy, az augusztus fele már munka. A hivatalos munkaszüneti napjainak a száma 40 körül szokott lenni.
Erre két dolgot szoktam mondai: 150 ezer nettó méltatlan. Akkor is, ha akármennyit nem dolgozik.
A másik az, hogy bárki előtt szabad volt az út a tanársághoz. Ha tetszik a szabijuk, miért nem lettél az? Irigység, ok nélkül, teszem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!