Más is úgy gondolja hogy Orbán Viktornak "kezd az agyára
menni" ez a Soros Györgyözés? Többit alább.
Figyelt kérdés
Megmondom öszintén először azt hittem ez valami vicc. Na és pénteken hallottam a rádióban ezt a kormányoldali reklámot, hogy lesz nemzeti konzultáció Soros György témában, valahogy így. Na erre azt hiszem szombaton bekapcsoltam a TV-t és Orbán Viktor ezt magyarázta, hogy Soros különböző szervezeteket vesz meg, stb. Csak pislogtam, mondom ez valami vicc? Orbánék most viccelnek vagy tényleg ilyen hülyeséggel foglalkoznak, szerintem pl. meg Soros tisztára idiótának nézi Orbánékat, hogy azok meg vele foglalkoznak. Vélemények?
6-os vagyok, pontosan tudom hogy lopnak a kormányban és hogy saját embereiket teszik meg minden fontos helyre.Nyilván hogy erősítsék a helyzetüket. De pont ezt tette minden eddigi kormány is ,lehet vitatkozni a milliókon hogy egyik kevesebbet lopott másik meg többett de a politikus az olyan ,ha hatalomra kerül a zsebét tömi és a hatalmát fogja erősíteni. Orbán jót is tett bőven családtámogatás ,bérfejlesztés ,útépítések ,metró ,autópálya stb(és igen stadionok és kisvasút is) és ami a legfontosabb megvédi az országot az Eu szélsőliberálisok ellen,amit egyedül a Jobbik tett volna még meg ,az összes többi szennypárt mind beeresztette volna az idegeneket!Ezért nálam és sok sok embernél teljesen elvágták magukat,esélyük nem lesz győzni jövőre.
2017. okt. 8. 10:41
12/40 anonim válasza:
10-es, nyilván nem fog Soros minden magyar emberhez személyesen odamenni és átnyújtania a terveit bőrkötésben. Nyilván csak a médiából-webről tudunk tájékozódni meg felvételekből amit nyilatkozott avagy közétett. És ez bőven elég hogy ne kedveljük.Nincs kedvem linkelni ,ezt bárki kikeresheti magának.
2017. okt. 8. 10:45
13/40 anonim válasza:
Nem, nem! Gorbán a mi agyunkra megy rá. Ez a célja!!!
2017. okt. 8. 11:14
14/40 anonim válasza:
A baloldal régebben azt mondta, hogy nincs migráció. A baloldal ellenezte a kerítés felépítését, mert "úgyse ide jönnek". A baloldal most azt állítja, hogy nincsen Soros-terv. Hogyan lehet ilyen hazug embereknek hinni?
2017. okt. 8. 12:51
15/40 anonim válasza:
Az még semmi, hogy Orbán ilyen.
De hány hülye, üldözési mániás elmebeteg vevő még erre!
Tele van velük az ország.
2017. okt. 8. 13:08
16/40 anonim válasza:
Majd olyan lelkesen ikszeljetek jövőre Gyurcsányékhoz mint most nyomjátok a piros kezet az ellenvéleményekre :D Még a végén eléri a 10 % ot is akár :)Aki szerint meg sok itt a hülye az országban ,miért van még itt ? Irány nyugat Soros bácsi a keblére ölel minden migránst ,még titeket is ..
2017. okt. 8. 13:23
17/40 anonim válasza:
Aki itt gyurcsányozik, miért, szerintetek csak orbán meg gyurcsány él a világon? Van 100 alternatíva. és nem csak a jobbik
2017. okt. 8. 13:49
18/40 anonim válasza:
17-es akkor sorold már azt a 100at ..Mszp osztódással szaporodó maradványpártokra gondolsz vagy a bújtatott szdsz-re akarom mondani Lmp-re? Viccesek mind,és halovány esélyük sincs. Vagy most alakuló megélhetési pártocskákra amelyek a küszöböt se ugorják meg?
2017. okt. 8. 14:00
19/40 anonim válasza:
Orbán tényleg túltolta már a Soros témát, de azt sem szabad elfelejteni, hogy 2008-ban, a válság csúcspontján Soros keményen shortolta az OTP-t, arra játszva, hogy becsődől az ország, ő pedig hatalmasat szakít.
2017. okt. 8. 21:24
20/40 anonim válasza:
Annyira birom ezeket a kormány ellenes sz*rháziakat, mikor azt hiszik mindent tudnak. Az ATV-n azt hallottam hogy Orbán ilyen gonosz, ilyen rossz. Hát persze, az m1-en meg azt hallod hogy a jobbik vagy az mszp milyen rossz.
Akkor most kinek hiszel? Akkor most azt hiszed hogy a ATV mondott igazad, csak azért mert az Orbán ellen hoz fel vádakat? Nem veszitek észre hogy amit az emberek orrára kötnek az mind el van túlozva, vagy akár nincs is valóság alapja? (Mind két oldalon)
Egyébként meg Orbánnak van igaza a menekült ügyben. És jelenleg ez a legfontosabb kérdés Európában, nem pedig az hogy mennyit keresel. (de látom ezt nagyon sok embernek nem sikerült észrevennie) Arról nem is beszélve, hogy ha a migránsokat beengedné az ország, márpedig az összes ellenzéki párt beengedné, akkor az nagyon sok pénzt jelentene az országnak, és ebből adódóan még kisebbek lennének a bérek, és a ti adótokból tartanák el a migránsokat. Aztán jöhetne továbbra is a sírás, hogy jajj milyen rosszak a korházak, kicsit a bérek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!