A Fidesz szerint a nagycsaládosok élete többet ér a gyermektelenekénél?
#37-es, javaslom az értő olvasás gyakorlását.
" Én meg nem merek gyereket vállalni párommal mert nincs miből hisz a fizetésünk 40% a adó hogy a családosoké 1-2% lehessen "
Ez a mondat megvan, kedves? És érted is?:D
"Ekkor jön a csodálatos ötlet,hogy vegyék el mástól.
Nagyon sokan szeretnének gyereket,mégis lemondanak róla,mert tudják,hogy karrierépítés,jólét,vagy család.
Ez a kettő közül lehet választani. "
Te tényleg ennyire idióta vagy, hogy észre se veszed a logikai bukfencet a mondandódban, vagy mindenki mást nézel annak?:-)
A hisztizés helyett legyetek nagycsaládosok ti is! :P
Vagy esetleg valami ferdehajlamú bazik vagytok?
Egyik szavatok üti a másikat. ;)
/A gyerekvállalás a jövő záloga nélküle nincs jövő és minden amit te vagy a családod felépített kárbavész ha nincs aki azt örökölje vagy gondozza/
Dehogy vész kárba.Beszélsz itt f-szságokat...
Én egyáltalán nem akarok gyereket.
Ebben az országban biztos nem.Kiszámíthatatlan,ami itt megy évek óta.Ha pedig egyszer lesz mégis gyerekem,azt maximum Németországban,vagy Ausztriában szeretném felnevelni.Pont.(30 vagyok.)
Jut eszembe.Mi van azokkal a meddő párokkal,akik szeretnének gyereket évek óta és mégsem sikerül?Csak mert több ezer ilyen pár is van Magyarországon...Tehát akkor ti nálatok azok az emberek is ugyanúgy senkik?Szerintetek azokat is meg kell adóztatni keményen,akik szeretnének gyereket,de nem tudnak nemzeni?
Tiszta Fidesz logika.
Amúgy ne számítsatok arra,hogy a mostani 20-30 éves fiatalok többsége itt fog gyereket nemzeni ebben a mutyi országban.Felejtsétek el,mert biliben lóg a kezetek.
Ezt már több felmérés is igazolja.
Én nem provokáltam senkit,nem állítottam,hogy bárki is itt "gyenge DNS"ű vagy hasonlók.
A véleményemet írtam le.
Azt gondolom,hogy örök szabály,akitől kapjuk a pénzt,azokba nem rúgunk bele.
Ha minden embernek lenne gyereke,akkor meg jönnének az 1 gyerekesek,hogy ők tartsák el az 5 gyerekeseket.
És így tovább.
Sajnos ez az emberi faj nem képes békében élni egymással,ezért sem működött a kommunizmus sem,mert valaki mindig többet akar.Ilyen a rendszer.
Viszont az ember egy dologról dönthet az életben,hogy ő kívánja ezt tovább vinni vagy sem.
Arról,hogy hová születünk,milyen adottságokkal nem.
Amíg viszont valaki téged támogat,tehát tőle több adót vonnak,az lenne a minimum,hogy nem fikáznád és tekintenéd magadat tőle felsőbb rendű lénynek.
Ó, te csak a véleményedet írtad le? :-) Neeem, véletlenül sem kóstoltad be itt a családos embereket, a szintén szellemi nyomorék kérdező haveroddal együtt, (bár gyanús, hogy ugyanaz a troll jelentkezett be másik felhasználóról) nem te írogattál itt élősködésről, és arról, hogy te tartod el a családost, stb baromságok ugye?
És nem, nem azzal van baj, hogy te nem szeretnél gyereket (az ilyen hülyék társat sem szoktak találni, úgy meg elég nehéz gyereket vállalni), hanem azzal az agyament, hülye gondolkodással, ahogyan uszítatok, és gyűlölködtök a családosok ellen.
Nem tartasz te el senkit, hiába vered a melledet, mert a családos az adójából (tudod, amit abból vonnak le, amiért ő dolgozott) kap valamennyi kedvezményt, vagyis, ha nem dolgozna, akkor nincs miből kedvezményt adni neki.
Persze, az is kiderül, hogy a gyűlölködéseteknek politikai oka van. Mert hogy is működik a kétbites agy? Van a családos ember, a rohadtfidesz kitalálta, hogy ad neki kedvezményt. Mit csinál az agyhalott? Elkezdi gyűlölni a családos embert, mert a rohadtfidesz adta neki a családi adókedvezményt.
Normális gondolkodással ezen felül lehetne emelkedni, de amíg ezen a szinten ragadtál, addig ne várd, hogy egyenrangú félként kezeljelek.
"Mi van azokkal a meddő párokkal,akik szeretnének gyereket évek óta és mégsem sikerül?Csak mert több ezer ilyen pár is van Magyarországon...Tehát akkor ti nálatok azok az emberek is ugyanúgy senkik?Szerintetek azokat is meg kell adóztatni keményen,akik szeretnének gyereket,de nem tudnak nemzeni?
Tiszta Fidesz logika."
Épp most intézi a kormány, hogy támogatni fogják a lombikprogramot.
Ez nagy dolog, a mi esetünkben is szükség volt annak idején egy kis orvosi "rásegítésre", több százezer forint az ilyesmi.
Jó, tudom, tudom, aki ilyen költséges hobbiba kezd, mint gyerekvállalás, fizesse magának, az állam meg ne erre kőcssön, hanem támogassa a melegeket például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!