Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem háborít fel mikor...

Titeket nem háborít fel mikor a gazdag nagycsaládosok prédikálnak önzőségről?

Figyelt kérdés

Nekik alap, 3 autó kell,mert anélkül nem tudnak élni.

De ha egy gyermektelen vesz magának bármit is,akkor már milyen önző,meg hedonista.

Ők habzsolnák az életet,de mástól még a száraz kenyeret is sajnálják.

2015. dec. 23. 07:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
17%
A munkaalapú társadalomban a proli dolga a munka, nem holmi autóvásárolgatás...
2015. dec. 23. 07:43
 2/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy iróniának szántad vagy komolyan gondolod.

Munkaalapú társadalomban ott nem nagyon tudok senki 3 autót fenntartani.

Aki 3 autót tart fenn,az másokat dolgoztat.

2015. dec. 23. 07:51
 3/25 A kérdező kommentje:

Engem csak az dühít fel,ha az ilyen emberek nekem megakarják mondani,hogy a KEVÉS pénzemet mire költsem.

Közben ha ők nem lennének gazdagok,akkor egyet sem vállaltak volna.

2015. dec. 23. 07:53
 4/25 anonim ***** válasza:
18%
Tudsz példát mondani ilyen gazdag nagycsaládosra?
2015. dec. 23. 07:54
 5/25 A kérdező kommentje:

Egy ismerősöm volt,akiknek 3 autója van.

Még a sarki boltba is autóval mennek.

De szerinte olyan önzők a mai emberek,hogy a gyerekvállalás elé helyeznek mindent.

Bezzeg a Rolex karóra az is kötelező nekik,mert az 5000 Ft-os óra az nem ugyanazt az időt mutatja.

2015. dec. 23. 07:56
 6/25 A kérdező kommentje:
Én meg ha merészelek magamnak venni egy laptopot,mert a régi elromlott,akkor minek költök ilyen "felesleges" dolgokra.
2015. dec. 23. 07:58
 7/25 anonim ***** válasza:
6%

Egy szóval nem mondtam, hogy a munkaalapú társadalom mindenkinek munkaalapú.

Olvasd el pontosabban a választ.

2015. dec. 23. 08:08
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Van az utcánkban egy 4 gyerekes család, hát a gyerekek már azért jócskán felnőttek, mint én... gyerekként nagy haverok voltunk, aztán ők beálltak a Párt fenekét nyalni, felvitte az Isten a dolgukat nagyon, a házuk kirittyent, a kapu előtt 4-5 autó áll állandó jelleggel. Az anya kivételével mindenki tanulatlan, képzetlen.

Eddig nem is érdekelne, de valamelyik nap hazafelé menet a házuk előtt leálltunk dumálni. Mikor kiderült, hogy épp másoddiplomát csinálok (mert kiegészítő munkával többet keresnék úgy), akkor nekemálltak, hogy lassan 30 vagyok, nem tanulni kellene, hanem szülni.

Köszi... mondja ezt az érettségit is 30 évesen letett paraszt aki csak azért él meg, mert megtanult s*gget nyalni, és bejött neki az élet. Már feljogosítva érzi magát arra, hogy életviteli tanácsokat osztogasson.

Ugyanez a család amúgy tavaly is beszólt. Egy közúti balesetben totálkáros lett az autónk, vagy két hónapig volt a szervizben, míg a biztosító meg stb jóvoltából előkerült. Addig bringával jártunk mindenhova. Egyszer a házuk előtt kiszúrtak minket, rákérdeztek, mi ez a sok bringázás, elmondtuk, mire ők: miért nem vesztek új autót?

Ja, hát hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe!

:D

2015. dec. 23. 08:32
 9/25 anonim ***** válasza:
19%

Én sem szeretem amikor olyanok szólnak bele a dolgaimba, akiknek semmi közük sincs hozzá de:

1. Azért nálad is elég nagy probléma lehet, ha magadra veszel egy-két ilyen kijelentés. Ennél nagyobb pofonok is lesznek az életben.

2. Nekem inkább úgy tűnik, hogy irigy vagy és ezt az irigységet próbálod meg elfedni azzal, hogy kritizálással próbálkozol.

2015. dec. 23. 08:33
 10/25 anonim ***** válasza:
59%

Meg kell tanulnod, hogy Magyarországon ezentúl alsóbbrendű vagy, ha nem vállalsz be egy rakat gyereket a 100 ezres mediánbérre.

Ez van, ez kellett. Erre szavazott az istenadta nép.

2015. dec. 23. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!