Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miért nem felejti...

A baloldal miért nem felejti már el a menekülteket?

Figyelt kérdés

Simán nyerhetnének választást, ha nem foglalkoznának velük.

Ehlyett a fő központi kérdés mi?

A 1290 fő migri.

Jövőre meg majd megint nyer a Fidesz.

2017. okt. 4. 19:59
1 2 3 4 5
 21/47 hájaaa ***** válasza:
na jó most már én is jelentem ezt a provokátort
2017. okt. 4. 22:44
 22/47 anonim ***** válasza:
91%

A fideszes poltikusok egész nap migránsoznak, meg sorosoznak, és a baloldal nem felejti el? :D

A baloldalnak max azzal van baja, hogy a fidesz mást nem is csinál már kormányzás néven. Én azt mondom rájuk kell hagyni, ha ebbe kifújt az összes agyi kapacitásuk, hogy szerintük mindenről Soros tehet, akkor egyszerűen be kell dobni értelmesebb témákat... aztán Sorsozzanak maguknak a sarokba, a kutyát se fogja érdekelni, előbb utóbb mindenre rá lehet unni.

2017. okt. 4. 23:11
 23/47 anonim ***** válasza:

Nem értem miért vagy amúgy felháborodva, ha a migránsozásról a Fidesz jut az eszünkbe. Ez a védjegyük. Olyan ez mint Michelangelo-na a Mona Lisa.

Mutatnál esetleg egy baloldali megnyilvánulást az elmúlt egy hónapról, ami a menekültekkel foglalkozott?

2017. okt. 4. 23:14
 24/47 anonim ***** válasza:

Ha a Mona Lisáról Michelangelo jut eszedbe vagy fordítva akkor az igencsak érdekes és rossz párhuzam, ugyanis Leonardo da Vinci festménye.

A többiben egyetértek.

2017. okt. 4. 23:19
 25/47 anonim ***** válasza:
Baloldal? Ne zavarjon, hogy Ózdon a Jobbikos vezetés akar beadni pályázatot arra, hogy a börtön helyett a kvóta alapján kiszabott elbírálásra váró menekültek szálláshelyét építhessék meg. :D Vagy akkor már a Jobbik is baloldali párt? :D
2017. okt. 5. 07:26
 26/47 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek minden hozzászólását jelentem provokálásért, előbb-utóbb csak eltakarítják. Gyere, nevezz még pár embert fogyatékosnak, annál hamarabb kivágnak innen.
2017. okt. 5. 07:32
 27/47 hájaaa ***** válasza:
Ahogy te sem a válaszokat
2017. okt. 5. 11:52
 28/47 A kérdező kommentje:

Értem, pont ezért látom hogy ezek nem válaszok.

Fröcsögés lvl10000000.

Orbán Viktor meg a Fidesz :D

Azt viszont még mindig nem írtad le, hogy miért olyan fontos a migri, fontosabb mint a magyar emberek :)

2017. okt. 5. 12:29
 29/47 anonim ***** válasza:

későn szóltál nekik

8 évre már megint elásták magukat....

2017. okt. 5. 14:41
 30/47 anonim ***** válasza:
2017. okt. 6. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!