A baloldal miért nem felejti már el a menekülteket?
Figyelt kérdés
Simán nyerhetnének választást, ha nem foglalkoznának velük.
Ehlyett a fő központi kérdés mi?
A 1290 fő migri.
Jövőre meg majd megint nyer a Fidesz.
2017. okt. 4. 19:59
1/47 anonim válasza:
Inkább a Fidesz nyerjen, mint a baloldal, ezen mit sem változtat a migránskérdés sem.
2/47 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy ti jobberek írtok ki naponta legalább egy tucat migránsozós kérdést. Szóval TI mikor akarjátok már elfelejteni a témát?
3/47 A kérdező kommentje:
"Én inkább azt látom, hogy ti jobberek"
Ez honnan jött neked?
Szerintem kicsit túl sok volt a kábszi.
2017. okt. 4. 20:10
4/47 Zápor 3.0 válasza:
Két válasz után el is jutottunk az egymásra mutogatáshoz... Zseniális! :)
5/47 A kérdező kommentje:
Attól még várom a válaszokat.
Másrészt olvasom a kérdéseket, úgy látom ez az 59% mást nem tud csak jobberezni, nácizni, fajgyűlölőzni.
Elég sekély...
2017. okt. 4. 20:23
6/47 anonim válasza:
Elrontottad a kiírást. Nem menekültek (ez tiltott szó), hanem migráncsok, megélhetési bevándorlók, terroristák, stb.
7/47 Zápor 3.0 válasza:
Abban mondjuk igaza van, stílustól függetlenül, hogy azért a kormánynak is döntően a migránsozásra és sorosozásra épül a kommunikációja.
Azt meg nem hiszem, hogy "menekültezés" nélkül lenne esélye a baloldalnak. Szerintem nekik már nem (csak) ezen múlik.
8/47 anonim válasza:
Mert amint megjelenik egy formáció, az első 10000 kérdés az, hogy MIGRÁNSOK!? És utána a 10001. kérdéstől kezdődnek jelentős ügyek. Láthattuk a Momentum esetén ezt. Senkit nem érdekelt az égvilágon semmi amit mondtak, helyette naponta ötvenszer kiírták pl. itt is, hogy nade mit gondolnak a migránsokról. A magyar választók azt nem fogadják el, hogy valaki nem foglalkozik ezzel a kérdéssel. Valaki vagy a lehető leghatározottabban kijelenti, hogy minden migráns terrorista erőszakoló vadállat, és még véletlenül sem tévedhet egyetlen egy se Magyarországra, vagy elveszíti a megszerezhető szavazatok 70%-át.
9/47 anonim válasza:
A baloldal hatalmi talpnyaló. 40 évig azok voltak, most is azok !
10/47 anonim válasza:
Elírtad kérdező, a kormány az aki egész nap migránsozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!