A Fidesz 4 év alatt egyenesbe tudja hozni az országot?
Most,hogy a kormányprogram is napvilágra került,ennek fényében latolgassunk kicsit...
Én egyébként bizom Orbánban,hogy a rá ruházott felelősséggel jól fog élni,és nem visszaélni fog vele!Optimistán tekintek a jövőbe:)
Már megbocsáss, attól, hogy egy ember ilyet mondott egy másikra még nem engem kellene becsmérelned, aki kulturáltan, trágárkodás nélkül válaszolt neked.
Attól, hogy te nem értetted, amit Orbán mondott, nem Orbán az, aki hazudott, hanem te vagy, aki félreértetted. Nem is kicsit és akkor a Fideszt meg a szavazóit szidod. Lényegtelen, a válaszod tükrözte az életkorodat.
"Már megbocsáss, attól, hogy egy ember ilyet mondott egy másikra még nem engem kellene becsmérelned, aki kulturáltan, trágárkodás nélkül válaszolt neked.
Attól, hogy te nem értetted, amit Orbán mondott, nem Orbán az, aki hazudott, hanem te vagy, aki félreértetted. Nem is kicsit és akkor a Fideszt meg a szavazóit szidod. Lényegtelen, a válaszod tükrözte az életkorodat."
Öregem, visszaváltottál egy fokozatot, én is visszaváltok. Rendesen felrántottam az agyam a dögöljenek szocik tartalmú kijelentésen, sry.
Magukkal a szavazókkal addig nincsen semmi bajom, amíg nem védik jobban a pártjukat, mint a saját anyjukat (és ez nem csak a FIDESZesekre vonatkozik). Elképesztően idegesít, hogy nem lehet "csendben" politizálni, mert ha véletlenül kimondom a véleményemet, öten 8 felé tépnek rögtön. Mellesleg, szerintem veled is megesett, hogy általánosítottál. Én a legtöbb zsebpolitikustól azt látom, hogy istenítik a pártot, és lebasznak és elzavarnak a francba, ha nem értek velük egyet, te úgy indultál neki mint a legtöbb ilyen.
De őszintén: azon, hogy azt mondta a miniszterelnök, hogy két hét múlva rendőrőrsök nyílnak és érezhetően jobb lesz a közbiztonság, mit lehet félreérteni? Szerinted elég ehhez a kijelentés teljesüléséhez akár egy hónap is? Mert szerintem nem. Nem azt mondom, az emberek is bűnösek, mert egyre kevesebben akarnak és mernek elmenni rendőrnek. De a tényen nem változtat, hogy nem lehet ennyi idő alatt megtenni, és nem így kellene fogalmazni, mert "kissé" nagyképűség ilyen ígéretetet tenni, és ez sem fog tetszeni sok embernek. És egy szóval sem mondtam, hogy hazudott, mert lehet, hogy megpróbálják majd végbe vinni. De nem fog menni.
Olyan vagyok, aki nem őrjöng a megszorítások miatt, hogy ez miért kellett, mert szívesen áldozok, ha utána egy idő után látom, hogy az ország jobbl lesz. Ha látom, hogy a FIDESZ esetleg tényleg olyan változást hoz, ami javítja az ország színvonalát, akkor majd hiszek nekik/nektek, és elsők közt leszek, aki elnézését kér, hogy ja, bocs, tényleg megcsinálták. De amit én látok és hallok, az utóbbi 15 évben nem sok mindent tartottak be, ezért szerintem érthető, ha "kissé" politikus-ellenes vagyok.
Mellesleg, ha akarod tudni, nem csak a FIDESZről van meg a véleményem, gyakorlatilag egyik párt sem tetszik az eddigiek alapján.
"Látod, a mondandód összességére is csak annyit lehet mondani, hogy nem érdekel mit hiszel és senkit nem érdekel, de ameddig valamit csak hiszel, addig hiteltelen, ha vádaskodsz vele. Ez a későbbiekben is hasznodra válhat."
Ezt kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!