A Fidesz 4 év alatt egyenesbe tudja hozni az országot?
Figyelt kérdés
Most,hogy a kormányprogram is napvilágra került,ennek fényében latolgassunk kicsit...
Én egyébként bizom Orbánban,hogy a rá ruházott felelősséggel jól fog élni,és nem visszaélni fog vele!Optimistán tekintek a jövőbe:)
2010. máj. 27. 23:04
31/65 anonim válasza:
Pontosan :DDDD Nincs is mire büszkének lenniük, de ezt csak zárójelben jegyzem meg :):)
32/65 A kérdező kommentje:
Amit letettek 8 év alatt az asztalra az egyenlő a 0-val!!
"Kedvencem" a 100 napos program meg az üvegzseb volt:D
2010. máj. 27. 23:55
33/65 anonim válasza:
:DDDDDDD Áhh szóra sem méltatom őket...
Látod a 74%-os besértődött, holott...nah mindegy :DDD
34/65 A kérdező kommentje:
Lehet nem birják a kiképzést!:D
De most én is Ł..,ciao!
2010. máj. 28. 00:06
37/65 anonim válasza:
Elmondhatnád kit értesz "ti" alatt.
38/65 anonim válasza:
00:12: Hát feltételezem, hogy téged és a kérdezőt. Legalábbis én titeket látlak elvakultnak. Büszkék lehettek rá, hogy milyen hangosan tudtok bégetni.
39/65 anonim válasza:
Én inkább tisztánlátónak nevezem magamat, de ahogyan csak gondolod :) Majd ha talán egy értelmes érvet fel tudsz hozni bármi ellen, amiről mi itt beszéltünk és helytelennek gondolod, akkor amennyiben az helytálló elgondolkozom azon, hogy én látom-e rosszul. Üres szavakat én is tudok dobálni, csak épp értelme nincs, úgy ahogyan annak sem, amit te írtál.
40/65 anonim válasza:
attol fugg hogyan nézed... az orszag most is egyenesben van csak lefelé....
még ha lefelé hullámosan lenne ...de nem :D
nemtom 180'os fordulat menni fog e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!