A Fidesz 4 év alatt egyenesbe tudja hozni az országot?
Figyelt kérdés
Most,hogy a kormányprogram is napvilágra került,ennek fényében latolgassunk kicsit...
Én egyébként bizom Orbánban,hogy a rá ruházott felelősséggel jól fog élni,és nem visszaélni fog vele!Optimistán tekintek a jövőbe:)
2010. máj. 27. 23:04
11/65 anonim válasza:
Neked pedig a józan külföldi médiádról ne beszéljünk :) Amott is te szóltál be, gondolom rád valóban vonatkozott a született MSZP-s jelző.
12/65 A kérdező kommentje:
52%..,ezt mind a "drága" mszpnek köszönhetjük,többe között! Orbán megpróbál mindent megtenni,ami az erejéből tellik,de nagy a k@ki amit itthagyatk maguk után a szocik,lássuk be... 2002-ben nem igy vették át a Fidesztől az országot!!
2010. máj. 27. 23:15
13/65 anonim válasza:
Amit eddig produkált, az mese habbal! Ha tetszik, nyalogassátok! Én viszont eddig semmi konkrétumot nem tudtam felfedezni, amiből az egyenesbe hozásra lehet következtetni. Ti miből következtettek? Abból, hogy forradalom volt, meg a nemzeti együttműködés korszaka jön, meg hogy megdöntöttük a régi rendszert? Szerintem csak hinni akartok, igazolni akarjátok magatokat, de a valóság ezt nem támasztja alá. Én még várom a kézzelfoghatóbb dolgokat. (Ha lesz.) Öreg vagyok, nekem már a lila köd kevés. Tudom, hogy abból nem lehet megélni.
14/65 anonim válasza:
Az öreg jelzőből nem tudok nem MSZP-re következtetni, sajnálom, ez az én berögződésem, viszont tőled is megkérdezem: Milyen kézzel fogható dolgot vársz, ha még csak az országgyűlés alakult meg??? Ne vicceljetek már basszus...én politikai analfabéta vagyok, soha nem foglalkoztam sem gazdasági sem politikai jellegű tudománnyal, de ez mindennek a teteje ami itt megy. Mit gondoltok, hogy most már az égből hull a pénz nektek, holott még el sem kezdődött semmi...
15/65 A kérdező kommentje:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:12
Ember..,mit vársz,egy pár hetes kormánytól???? A szocik 8 évig nem voltak képesek semmi jót tenni...,erre legyél büszke!
2010. máj. 27. 23:17
16/65 A kérdező kommentje:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:15
Öreg vagy..,és gondolom szoci.
2010. máj. 27. 23:18
17/65 anonim válasza:
Akkor nem csak az én berögződésem :D
18/65 anonim válasza:
4 év alatt kizártnak tartom, de legalább a jó irányba elindulhatnak (nem, nem a jó édes ...ba).
19/65 anonim válasza:
23.16: Ahhoz képest, hogy csak most alakult meg az Országgyűlés, már elfogadtak és beterjesztettek egy csomó törvényt. De ez mind csak ilyen szimbolikus izé, mint kettős állampolgárság, Trianon emléknap, nemzeti együttműködési kiáltvány, képviselői létszámcsökkentés stb. Ezek sem jelentéktelen dolgok önmagukban, de mintha a világ most nem erről szólna. Mit akarnak kezdeni a kezelhetetlen államdóssággal? Mi lesz a forinttal, az euróval, az adókkal, a fizetésekkel, a gazdasági növekedéssel, a multikkal, a kisvállalkozókkal, a cigányokkal stb.? Azért a sok lila köd mellett egy-két szó, netán előterjesztés ezekről is eshetett volna.
20/65 anonim válasza:
Na jó, unom már ezt a szocizást. Nem fontos, nem akartam vele foglalkozni, de elárulom, hogy senkire se szavaztam, de kizárásos alapon leginkább a Jobbik jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!