A Fidesz 4 év alatt egyenesbe tudja hozni az országot?
Most,hogy a kormányprogram is napvilágra került,ennek fényében latolgassunk kicsit...
Én egyébként bizom Orbánban,hogy a rá ruházott felelősséggel jól fog élni,és nem visszaélni fog vele!Optimistán tekintek a jövőbe:)
Senkire se szavaztál = MSZP-t erősítetted. Igazunk volt, megint.
A másik válaszolónak: Mindenről elmondott mindent, az, hogy te képtelen vagy látni csak nézni nem a Fidesz és nem a Fidesz szavazók problémája. Nagyon jó tájékoztatót tartott mindenről, arról én nem tehetek, hogy nem hallgattad végig. Majd ha NEM CSAK AZ ORSZÁGGYŰLÉS alakul meg, akkor konkrét lépéseket is tenni fog. Nem tudom te például a villanyárcsökkenésről hallottál-e...mert én igen...
És íme itt olvashatjuk a legszebb szoci érvet :DDDD Mesegyűjtemény :DDD
Megsértődsz, ha röhögnöm kell? :DDD
Na jó, unom már ezt a szocizást. Nem fontos, nem akartam vele foglalkozni, de elárulom, hogy senkire se szavaztam, de kizárásos alapon leginkább a Jobbik jön be.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:26
Nem szavazott = MSZP-s :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!