Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz 4 év alatt egyenesbe...

A Fidesz 4 év alatt egyenesbe tudja hozni az országot?

Figyelt kérdés

Most,hogy a kormányprogram is napvilágra került,ennek fényében latolgassunk kicsit...

Én egyébként bizom Orbánban,hogy a rá ruházott felelősséggel jól fog élni,és nem visszaélni fog vele!Optimistán tekintek a jövőbe:)

2010. máj. 27. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
17%

Senkire se szavaztál = MSZP-t erősítetted. Igazunk volt, megint.

A másik válaszolónak: Mindenről elmondott mindent, az, hogy te képtelen vagy látni csak nézni nem a Fidesz és nem a Fidesz szavazók problémája. Nagyon jó tájékoztatót tartott mindenről, arról én nem tehetek, hogy nem hallgattad végig. Majd ha NEM CSAK AZ ORSZÁGGYŰLÉS alakul meg, akkor konkrét lépéseket is tenni fog. Nem tudom te például a villanyárcsökkenésről hallottál-e...mert én igen...

2010. máj. 27. 23:29
 22/65 A kérdező kommentje:
A Jobbik meg csak károgni tud,hogy ők majd megmondják...,kicsit szánalmasnak tünt ahogy az egyik Jobbikos öreg csóka cikizete a kormányprogramot...
2010. máj. 27. 23:29
 23/65 anonim ***** válasza:
42%
Engem nem zavar amit a Jobbik csinál, mert tényleg eddig mindig egyetértett a Fidesszel, ellene beszélnie muszáj, mert azért mégis mutogatni kell, hogy különböznek, egyedül az zavar, de nagyon, hogy Vona nem ment el. Nekem ezt senki ne mondja, hogy véletlen..talán az elvakult Jobbikosok elhiszik, de én nem fogom.
2010. máj. 27. 23:32
 24/65 anonim ***** válasza:
73%
Milyen kormányprogram? Az a mesegyűjtemény? Én még szebbet is tudok neked költeni, ha kell? Tényleg ilyenekben hiszel?
2010. máj. 27. 23:33
 25/65 anonim ***** válasza:
21%

És íme itt olvashatjuk a legszebb szoci érvet :DDDD Mesegyűjtemény :DDD

Megsértődsz, ha röhögnöm kell? :DDD

2010. máj. 27. 23:35
 26/65 A kérdező kommentje:
Jól van 74%...,maradjon meg benned a hiú ábránd,hogy a Jobbik rendkivűl komoly kormányprogramját végig tudná csinálni..,kackac!:D
2010. máj. 27. 23:37
 27/65 anonim ***** válasza:
33%
MSZP-s nem Jobbikos...el ne hidd már neki. Ha Jobbikos lenne elment volna szavazni. Csak most már égő MSZP-snek lenni, amivel semmi probléma, de akkor ne állítsa a szöges ellentétét és ne beszéljen itt mesékről. Mondjuk tényleg vicces volt :)
2010. máj. 27. 23:37
 28/65 A kérdező kommentje:
Elöbb még azt irta Jobbikra szavazott,de lehet csak tégla a 74%..
2010. máj. 27. 23:38
 29/65 anonim ***** válasza:
24%

Na jó, unom már ezt a szocizást. Nem fontos, nem akartam vele foglalkozni, de elárulom, hogy senkire se szavaztam, de kizárásos alapon leginkább a Jobbik jön be.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:26

Nem szavazott = MSZP-s :)

2010. máj. 27. 23:39
 30/65 A kérdező kommentje:
Jah...,ők a rejtőzködők!:D
2010. máj. 27. 23:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!