Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a liberális...

Miért van az, hogy a liberális elvűek inkább drogoznak, a konzervatív emberek pedig inkább isznak?

Figyelt kérdés
Ti nem figyeltétek meg ezt?
2017. szept. 25. 22:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A liberálisok a szabadságot a drog használatának lehetőségével azonosítják, a konzervatívok pedig ugyanezt a jó öreg piában. Ezt állítod. De ez nem igaz. Mindkettő a kilátástalanság okán teszi, amit tesz. Néha kíváncsiságból, de az a ritkább. Aztán egy idő után a cselekmény szimbólummá válik, ez pedig meghatározza, ki mihez nyúl ilyenkor.
2017. szept. 26. 09:32
 22/31 anonim ***** válasza:

"A szokásos unalomig lerágott szöveg.

Igen, drog, csak közel se olyan kaliberű, mint amiket az átlagember drognak hív."

Nah egy újabb szakértő...

2017. szept. 26. 09:47
 23/31 anonim ***** válasza:
2017. szept. 26. 09:51
 24/31 anonim ***** válasza:

,,"A szokásos unalomig lerágott szöveg.

Igen, drog, csak közel se olyan kaliberű, mint amiket az átlagember drognak hív."

Nah egy újabb szakértő..."

Most tényleg képes voltál felkonferálni saját magadat?

2017. szept. 26. 10:03
 25/31 anonim ***** válasza:

"Olyat ritkán hallani,hogy belehalt az alkoholizmusba."

Nézd meg kérlek a májzsugor-halálozási statisztikát, a közúti végzetes baleseteket, a hirtelen felindulásból elkövetett emberöléseket, az emésztőrendszer rosszindulatú daganatos elváltozásait, az öngyilkosságokat... soroljam még???

2017. szept. 26. 10:44
 26/31 A kérdező kommentje:

Jó,végül is nevezehetjük legális drognak.

A dohány is ilyen,azt viszont nem nagyon lehet így kategorizálni.

Amikor gyerek voltam,szinte mindig a jó konzervatív munkásembereket láttam a kocsmában menni.

Jó persze vannak olyanok,akik otthon isszák meg,ez is tény.

2017. szept. 26. 13:09
 27/31 anonim ***** válasza:

"jó konzervatív munkásembereket"

A konzervatív szóval nem vagy tisztában. Nem azt jelenti, hogy naponta egy babkonzervet nyitnak, és a világért nem állnának át a pizzára. Nem. Az értékekkel vannak tisztában, és az archaikus értékrendhez kötődnek. A tiszta konzervatívok általában a nemesek közül kerültek ki.

Itt - bár ez az oldal magába hamvadt, mert ma az anarchizmus a divat - de még olvashatsz értékes írásokat erről:

[link]

2017. szept. 26. 15:48
 28/31 anonim ***** válasza:
27* ez a jó link: [link]
2017. szept. 26. 15:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs arról, hogy ez igaz e főleg mert nem támasztottad alá forrással. De az alkohol legális, könnyebb hozzájutni, nem kapnak el a zsaruk érte. Inkább azt veszed észre amikor a melós lemegy bebaszni mint azt, hogy otthon dugiba füveznek az emberek. Azonkívül egy kocsmában inni lehet de drogozni azt meg nem, akkor szerinted melyiket fogják? Azért mert pár világsztár belehalt a drogba még nem kell általánosítani az összes liberálisra. A piálásnak pedig talán a hagyománya is nagyobb.
2017. szept. 26. 17:29
 30/31 A kérdező kommentje:

Nincs rá statisztika,én csak a környezetemben tapasztaltam ezt.

Akikről hallottam,hogy pl füveznek,azok viszont többnyire szabad világképű emberek voltak.

2017. szept. 26. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!