Miért van az, hogy a liberális elvűek inkább drogoznak, a konzervatív emberek pedig inkább isznak?
Neked szerintem fogalmad nincs semmiről.
Gyere Borsodba, aztán nézd meg a drogos nyitott embereket ;)
Én most azokra gondolok,akik valamilyen káros szenvedéllyel élnek.
Általában a nyitott,szabad felfogású emberek füveznek pl.
Nem feltétlen a kemény drogokra gondoltam.
Mondjuk sok liberális világsztár hal meg drogok miatt.
Olyat ritkán hallani,hogy belehalt az alkoholizmusba.
A konzervatívabb emberek pedig az alkoholra úgy tekintenek,mint a kenyérre.Talán ezért több köztük az alkoholista.Mert az jobban elfogadott a társadalom által,ha valaki italozik.
A konzervatív emberek a drogozásban is konzervatívak, az alkohol meg az egyik legrégebbi és leginkább elfogadott drog.
Liberálisok között sokkal többen vannak azok akik nem kötik annyira magukat a törvények betartásához, mert úgy gondolják, hogy ők jobban tudják mi a jó, konzervatívak meg lehet nem próbálnak ki olyan drogot ami törvényileg tiltott és ami a közerkölcs szerint is "bűnös élvezet".
Ez érthető,viszont az alkohol hiába legális,mégis eléggé lenézik az alkoholistákat.
A konzervatív emberek pedig általában a közerkölcsnek próbálnak megfelelni.
Mert a konzervatívokat épp ésszel nem lehet elviselni, ezért drogozni kell :D
(hülye sztereotípia amúgy, 90%-ban liberális a baráti köröm, piánál durvábbat egyikünk se próbált soha.)
Én liberális vagyok,de még sosem voltam részeg sem.
Sőt kifejezetten pont azért is taszított mindig a pia,mert többnyire olyan embereket láttam inni,akik számomra nem szimpik.
Mondjuk a drog sem érdekelt sosem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!