Miért ítélik el nagyon sokan a konzervatívokat és a skinheadeket?
Főként liberális köröknél jellemző ez de sima emberektől is hallottam már, hogy rossz véleménnyel vannak róluk.
De miért?
A konzervatívok csupán csak hagyományőrzők és szeretnék ezeket megőrizni.
A skinheadek pedig igaz, hogy szélsőségesebbek de ők is a magyar hazáért vannak.
Szóval, miért ítélik el őket sokan?
A konzervativokat senki nem iteli el.
A skinheadeket meg nyilvan elitelilik.
Miert? Az idiota nezeteik miatt. Muszaj hoborogniuk, nincs mas orom az eletukben, csak a gyulolkodes.
Ha hazaszeretből megverlek, azt elítélnéd vagy készségesen odatartanád a bakancsomhoz az arcod?
Érdekesség: Egyébként a szkinhedek eredetileg füvet szívó anarchisták voltak, csak az 1980-as években a brit szélsőjobb kisajátította őket magának, akkor nácultak be.
Ismertem skinheadeket, jobb ha tudod csak külsőségekben hagyomány őrzők, egyébként a himnuszt se tudják elmondani, azt se tudták mikor volt a tatárjárás vagy Mohács stb, a történelem tudásuk kizárólag Trianonra, a Holokausztra (ami szerintük mese) valamint a világháborúkra korlátozódik.
Ez ugyanolyan szubkultúra mint a darkos, gót, punk, emo meg a többi,semmi tartalom nincs mögötte csak a bandázás és a külsőség a lényege. Akiket én ismertem skinheadek azok többsége anyjuknál élő lecsúszott alkoholista volt akik magyarokkal ugyanúgy kötekedtek mint cigányokkal, és ugyanúgy tarháltak kannásborra mint a punkok. Talán csak az egyiknek van most normális élete aki szakitott ezzel.
A konzervativokkal nincs sok baj,csak a skinheadekkel.
2-es,Szerintem te sem vagy épp eszednél,de jól van.
"Mert ezt a hagyományőrzést gyakran idegengyűlőlettel párosítják"
Tegyük fel,hogy semmi bajom a kutyákkal,de elegem van abból,hogy a kóborkutyák folyton szétzúzzák a szemetest,és kiszednek mindet belőle,és lepisálja a keritést.Ezért veszek egy légpuskát,és egy kicsit megküldöm az egyiket,DE nem utálom a kutyákat.Ezek szerint azt jelenti,hogy kutyagyűlölő vagyok,csak azért,mert a saját házamat védem?
"A konzervatívokat manapság a fideszes agymosottakat szokás hivni."
Értem.Te kicsit sűrűbben jársz a kocsmába,mint a fajtársaid,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!