Miért ítélik el nagyon sokan a konzervatívokat és a skinheadeket?
Figyelt kérdés
Főként liberális köröknél jellemző ez de sima emberektől is hallottam már, hogy rossz véleménnyel vannak róluk.
De miért?
A konzervatívok csupán csak hagyományőrzők és szeretnék ezeket megőrizni.
A skinheadek pedig igaz, hogy szélsőségesebbek de ők is a magyar hazáért vannak.
Szóval, miért ítélik el őket sokan?
2017. szept. 3. 09:43
11/15 anonim válasza:
Szép mese, csak hát ilyenkor szokott kiderülni, hogy igazából még kóborkutyát sem látott az illető, de a tévéből hallotta hogy minden kutya ilyen.
12/15 anonim válasza:
"Szép mese, csak hát ilyenkor szokott kiderülni, hogy igazából még kóborkutyát sem látott az illető, de a tévéből hallotta hogy minden kutya ilyen."
Egy szóval sem mondtam,hogy minden kutya olyan.
Látom,te nem értelmezted a szöveget -_-
13/15 anonim válasza:
A hagyományőrzéssel semmi baj, amíg nem kötelező, nem kényszer. A skinheadek meg lehet, hogy szerinted a magyar hazáért vannak, de ezt nem mindenki látja így.
14/15 anonim válasza:
Én ugyanezt az ítélkezést a másik oldalon ugyanígy látom, szóval ezt betudhatjuk szimpla nézeteltérésnek, ami míg világ a világ fenn fog állni. Én senkit sem ítélek el, viszont sokmindenben nem tudok egyet érteni az ellenkező nézetű emberekkel. De ez természetes. Férfiként nem fogod tudni egy nő szemén keresztül látni a világot (pedig kifejezetten hasznos lenne :D). Hasonló a helyzet a két irányzat között is, amíg meg sem akarod érteni a másik felek értékrendjét, addig sajnos ilyen eredménytelen sárdobálózással oldjuk meg a dolgokat. Mert könnyebb utálkozni, mintsem megegyezni bizonyos problémákban. Ami a Skinheadeket illeti: volt szerencsém összetűzésbe keveredni egy fiatalemberrel, aki nacionalista elveket vallott. Liberalistaként próbáltam az állaspontomat az övével békíteni, azonban ez csak további konfliktusokat szült. Ez a beszélgetés fenyegetések sorával, és majdnem testi sértéssel végződött. Ez csak egy ember volt a sok millióból, ám épp elég, hogy a legtöbben egyből elítéljék az összes többit, aki ezen eszmék pártját fogja. Sajnos azt kell bevallani, hogy a Skinheadek elég aggresszívak tudnak lenni, minden szempontból. Én nem értek egyet a nézeteikkel, de nem ítélem el mindegyikőjüket, és ez leginkább a béketűrésemből fakad.
15/15 RASH39 válasza:
Látom egyikőtök sem tudja mi a skinhead.Akikről beszèltek azok boneheadek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!