Miért zavar sokakat, hogy a Fidesz bemutatja az EU sötét oldalát is?
Legtöbben az előnyöket emlegetik csak, mintha nem lennének hátrányok és elég bicskanyitogató dolgai az EU-nak.
A legújabb az élelmiszerek minősége:
Még egy országban is találtak problémát az élelmiszerek minőségével.
AZ EU-nak történetesen az lenne a feladata,hogy csökkentse az ilyen jellegű különbséget a tagállamok között, nem pedig az,hogy konzerválja.
Ami érdekes, hogy csak a német termékekkel vannak legnagyobb.A többivel kevésbé.
Megoldás lenne a német élelmiszerek teljes kelet-európai bojkottja addig emeddig nem hajlandóak megfelelő minőségben élelmiszert exportálni és nem olyan felfogadással,hogy "ezeknek a barmoknak a sz_r is jó".
Aztán a slágertéma, migránskérdés.
Ez is egy olyan dolog, hogy a nyugati országok rossz döntéseket hoztak, megnyitották az EU külső határait és azt szeretnék, hogy a hibáikat mások is segítsenek kijavítani.Ez viszont nem így működik,az ember a saját hibáiból tanul.
Majd, ha a kitelepítés lesz napirendi ponton és pakolják fel a migránsokat a repülőkre, akkor abban majd segít nekik Kelet-Európa, az árulásban, amit most csinálnak, abban nem.
Minden szuverén ország eldöntheti kiket fogad be, ezt senki sem mondhatja meg, még az ENSZ nevű pénznyelő sóhivatal sem, csak javaslatot tehet.
"K*szott drágák a nyugat európa termékek?"
Nem drágábbak mint a hazai :) Már amiből van hazai :D
"Külföldön sokkal drágábbak mint itthon?"
Amint mondtam igen. De ha nem hiszed hasonlítsd össze a brit tesco árait a magyaréval. Elég ha csak rákeresel, és is ezt tettem.
"Ugyan az van a csomagolásra ráírva megtévesztésig azonos terméket árulnak itt?"
Igen, ez így van
"Tehát átverik a keleteurópaiakat azzal hogy azt hiszik azt veszik meg amit nyugaton megvennének?"
Nem, mivel soha nem állították, hogy ugyanezt kapni nyugaton.
"A piacpárti politikát mérlegre rakni tabutéma a baloldalon. Ők csak mészáros lőrincről szeretnek beszélgetni.
Azt, hogy mennyibe került az ország kiárusítása, mennyi a nem magyar zsebekben realizált haszon, az nem érdekli őket."
Tekintve, hogy Mészáros jelen idő, az ország kiárusítása pedig múlt idő ezért teljesen logikus, hogy Mészárosék lopásaival......a jelennel foglalkozunk.
,,K*szott drágák a nyugat európa termékek?"
Nem. Londonban nem is olyan régen olcsóbban tudtál venni Pick téliszalámit, mint Magyarországon.
Azt meg szeretem mikor megy a hiszti, hogy ,,jaj, a csúnya, gonosz Nyugat nekünk pocsék termékeket árul", miközben a Tescoban is a zöldséges osztályon ,,dehogy fogok én magyart venni annyiért, jó nekem a külföldi, hiába ütöttebb, de az olcsóbb" felkiáltással pakolja a kosarába az olyan zöldségeket, gyümölcsöket, amik itthon sokszor a gazdászok legfeljebb maguknak szednek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!