Adamkaszeeep kérdése:
20 éves srác vagyok és borzasztóan zavar, hogy eléggé szőrös a hátam. A gyantázástól (ha kozmetikus végzi helyesen) egy idő után tényleg kikopik a szőr? Illetve a lézeres szőrtelenítés hatásos? Világos a bőröm és sötét a szőrzet. Köszönöm előre is
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 14:26
1/3 anonim válasza:
Nekem egy idő után elkezdett kopni és gyengülni a szőr(mondjuk én lány vagyok). Nem tudom, hogy háton mennyire hatásos. A végleges szőrtelenítés nekem egy kicsit kuruzslás kategória, de állitólag a világos bőr sötét szőr kombonál hatásos.
2/3 anonim válasza:
Jajj, "lézeres szőrtelenítés = kuruzslás", a butaságot ne terjesszük már.
Lézeres hatásos, csak jó drága. Akkora felületen, mint a hát, beletelne 1-másfél évbe és sok tízezer forintba, de valóban végleges.
Lehet ritkítani is: [link]
Meg teljesen eltüntetni: [link]
Gyantázás is megoldás, első alkalom után még hamar visszanő. De ha többször is mész, a még bőrödből nem kibújt, növekedésben lévő utánpótló szőrszálakat is kitépkedték, akkor már lényegesen ritkábban kell menni. Nyilván fájdalmas, de gyorsan megvan és effektív.
3/3 Dávid86 válasza:
Fáradj el elektrolízisre.
A gyantázástól nem vagy csak nagyon hosszú idő alatt kopik ki. (próbáltam, nekem több éven át nem kopott)
Jah és gyűjts pénzt, mert 40 forint szálanként, de legalább végleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!