Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Határontúli magyar Testvéreink...

Határontúli magyar Testvéreink! Fogjátok kérni a magyar állampolgárságot?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 19:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%

ma 19:47 :

Magyarország hivatalos megnevezése Magyar Köztársaság és nem csak Magyarország.

[link]

A közztársaság szó ami azt jelenti ebben, hogy "a központ hatalma csak a polgáraitól ered, nincsen egyéb örökölt evilági, vagy túlvilági forrása és nem kötődik egyetlen társadalmi-gazdasági alakulathoz sem", vagyis nem vehet rész a kormányzásban valaki, csak azért mert az nemzetisége Magyar.

[link]

Ellenkező esetben a népszverenitás( [link] érvényét veszti ami komdja, hogy "kormányhatalom a polgárok közötti társadalmi szerződés révén jön létre".

[link]

Ha valaki, olyan szavazhat Magyarország erőforrásainak elosztásáról vagy az aktuális hatalomról, aki nem vesz részt egyenlően ezeknek az erőforrásoknak az előállításában, akkor az gyakorlatilag egyfajta diktatórikus rendszert valósít meg.

Akkor is ha egyszerre nem csak egy hanem több millió diktátora lenne a Magyarországon élő embereknek.

2010. máj. 27. 20:22
 12/28 anonim ***** válasza:
31%

Vona Gábor a Magyar Nemzet kormányfője! ezért sajnos nem tudott elmenni ott van a válasz,légszíves nézzétek meg!

[link]

2010. máj. 27. 21:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen! 18/F,Délvidék

Olvasgatom az oldalt, és mostanában tele van olyan kérdésekkel és válaszokkal, melyek azt állítják, hogy amint meglesz a kettős állampolgárság, mindenki át fog menni,elözönlik Magyarországot,elveszik a munkát,nem oda adóznak(ez mondjuk eléggé jogos,viszont én adózok a szerb államnak,és mit kapok tőlük cserébe? Semmit.Vagy adózzak 2 országnak egyszerre?).A fentiek például rám egyáltalán nem igazak.Nem fogok átköltözni, nem azért mert ott nem jó(biztosan jobb, mint itt),viszont én ide születtem, itt is fogok meghalni,függetlenül attól, hogy hol van a gúnyhatár.

A szavazati jog megint más kérdés,szerintem egyelőre nem szükséges,mert sok itt élőnek(persze van kivétel is) fogalma sincs a magyarországi politikai helyzetről.

Bocs,kicsit hosszú lett,ahhoz képest, hogy csak a kérdésre akartam válaszolni. :D

2010. máj. 27. 21:50
 14/28 anonim ***** válasza:
53%

Nem !

Gyurcsány Ferenc 48/F - Hontalan !

2010. máj. 27. 21:52
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen fogom kérni, amennyiben tényleg lehet majd...hiszem mikor látom...vagy a kezemben lesz a papír....19-L

Amúgy meg azoknak a fajparasztoknak szólnék, akik Trianont nem vágják, hogy:

Én nem tehetek arról, hogy a határokat hol húzták meg gyávaságból, a felmenőim mind magyar állampolgárok voltak, egyik napról a másikra kellett szembesülniük azzal, hogy román állampolgárok lettek...szerintetek ez hol korrekt? Tegye a szivére a kezét és vallja magyarnak magát, aki azt mondja, hogy nem érdemlünk ennyit sem...mi, akik kirekesztettek maradtunk. Szívunk mi anélkül is eleget, nem kell rugdosni minket.

Amúgy hogy csatlakozzak nem fogok én sem kiköltözni, sem az ország pénzén élni stb...

A másik meg, biztosan nem zavar az, hogy ellepik Magyarországot a kínaiak, japánok az jobb biztosan, mintha a "testvéreitek" mennek ki...

Amúgy dec 5 után nem is csodálkozom már...nincs amiért...szégyen és gyalázat, ahogyan a magyarok megtagadják a saját vérüket...forog a sírjában az összes magyar hadvezér, forradalmár és király...szégyen...:-S

2010. máj. 27. 22:27
 16/28 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kintiek! Ne foglalkozzatok a hülyékkel! Én szeretlek benneteket! Nekem ugyanolyan magyarok vagytok mint a többiek!
2010. máj. 27. 23:11
 17/28 anonim ***** válasza:
32%

Én nem vagyok határon túli magyar, de egy két gondolatom lenne hozzá.

Sajnálatos módon az EU-nak sem és a többi országnak sem érdeke a kettős állampolgárság.

Akkor mi lesz, ha a másik állampolgárságotokat megvonják tőletek és nem lesz hová költözni, mert esetleg nincs pénz? Családokkal mi lesz, akik kint élnek, és ez miatt még jobban rúgdossák majd őket? Csak úgy érné meg szerintem a határon túliaknak, ha tudnának szinte rögtön költözni, de ki tudja ezt megtenni ilyen szar anyagi helyzetekben, ami most van?

Tényleg, tiszta szívből kívánom, hogy ne ez legyen belőle.

De gondolkozzatok el: attól vagy magyar, mert egy papíron az vagy, vagy azért, mert annak tartod magad? Nem elég ha csak annak tartod magad, gyakorlod az anyanyelvedet és tiszteled a többi magyart? Miért kell ilyen jelentéktelen dolgok miatt, mint egy papír, megnehezíteni a saját életeteket? Na persze, ha költöztök ide Magyarországra, más a helyzet, akkor támogatom az ötletet, hiszen üti az egész kommentemet. Én nem félek, hogy elveszitek a munkát és a pénzt, sok jó ember kis helyen is megfér, tartja a mondás.

2010. máj. 27. 23:23
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

23:23

Te nem érted mit beszélsz...nem is értheted...:-S

2010. máj. 27. 23:26
 19/28 anonim ***** válasza:
78%

Nem!

Lendvai Ildikó- botoxkísérleti nyúlpatkány

113/F/N/?

2010. máj. 28. 08:07
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákia megszívná, ha az összes ott élő magyar kérné az állampolgárságot a szlovákot meg elvesztené. Ha a területi lefedettséget nézzük is. Mivel lehet az EU területén bárhol munkát vállalni, hülyeség, hogy elvesztenék a munkájukat. Esetleg a sok magyar állampolgárságú ember külön szeretne válni Szlovákiától? Megszívnák...
2010. máj. 28. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!