Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért került 1945 után Horthy...

Miért került 1945 után Horthy Miklós a történelmi megítélés szemétdombjára?

Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41% csak hogy örüljé a kommunisták ugyanolyan emberjogi harc gátok voltak. Ha nem nagyobbak. Ettől emeljük piedesztálra?
2017. szept. 17. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
#7 Aki nevén nevezi a háborús bűnösöket, az mindjárt kommunista? Milyen elcseszett kifacsart világképed van neked?
2017. szept. 17. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja én észre se vettem a reakcióját. :-D

Ferenc Jóska, azt mondtam Kádár és Rákosi Milyen okos emberek voltak? Nem azt mondtam Horthy meglehetősen átlag alatti volt, problémakezelési készségei katasztrofálisak voltak, addig ment míg volt stabil jobb szárnya Bethlen Képében, annak távozása után minden döntése problémát okozott a későbbiekben, többek közt a német megszállás elkerülhetetlenségét, többek közt, hogy olyan rendszert vett át és alakított tovább Szálasi a németekkel mely megdöntéséhez a szovjet tankok kellettek, és a nyakunkba maradt a szovjetunió, és jött a kommunizmus. Talán más politikai irányvonal mentén, tehát Horthy helyett, máshogy alakultak volna a dolgok.

2017. szept. 17. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Mert y-ra végződik a neve, és akinek y-ra végződik a neve, az alávaló, pl. Gyurcsány.
2017. szept. 17. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

'Mert y-ra végződik a neve, és akinek y-ra végződik a neve, az alávaló, pl. Gyurcsány.'

Remélem ez csupán irónia, mert akkor Ady, Görgey, Petneházy, Batthyány, Esterházy is rossz alakok :D

2017. szept. 17. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!