Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiknek a parancsára hallgatják...

Kiknek a parancsára hallgatják el a cigánybűnözésről szóló híreket és miért?

Figyelt kérdés
A híradókban nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem jelennek meg hírek cigánybűnesettel kapcsolatban. A kurucon NAPONTA nem is egy, minimum 2-3.
2010. máj. 27. 06:18
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Amúgy bocs, egy cigány nőt irtam kettő helyett.
2010. máj. 27. 07:42
 12/28 A kérdező kommentje:

7:37

azt te csak hiszed :)

2010. máj. 27. 07:44
 13/28 anonim ***** válasza:
67%

A híradókban nem hogy, említést tennének a származásáról az elkövetőknek, teljesen más szemszögből állítják be az esetet/eseteket.

Sajnos a cigányos eseteknél vagy az jön, hogy szegény szerencsétlen cigó azért tette, amit tett, mert milyen nyomorúságos a sorsa, vagy gyanúsítottból sértetté lépteti elő a média.

Soha senki nem mondta, hogy a magyarok szentek és nem követnek el semmi törvénytelent, de a tetves cigányok egy igen különös állatfaj a bűnözés terén.

Haszontalan, kártékony népség. Ki találták nekik a megélhetési bűnözést, de még azt sem tudják normálisan csinálni. Ha már betörünk, öljünk is.

És az egészbe az a szomorú hogy nem utálhatom őket nyugodtan, mert én leszek a szemét rasszista magyar.

Na, de elkanyarodtam a témától: Szerintem a kuruc.info hiteles. Sajátságos nyelvezete van, de érthető.Sokkal hitelesebbnek tartom, mint a pl a HírTV-t, RTL-t, TV2-t, vagy a hírportálok többségét . Lehet hogy néha mellétrafálnak a származást illetően, de korrigálnak.

2010. máj. 27. 08:22
 14/28 anonim ***** válasza:
77%

8:22 vagyok

Nem tudom kinek a parancsára, nem mondják meg a származását az elkövetőnek, de azt tudom, ha megtennék egy esti híradó szinte csak cigányozásból állna.

Ami viszont nem tenne jót az emberek többségében elfojtott cigány gyűlöletnek, mert ha az felszínre tőr akkor, isten óvja a cigókat. És nem lesz olyan idióta fajvédő szervezet, aki megállítaná a fegyvert ragadt "rasszista" magyarokat

2010. máj. 27. 08:30
 15/28 anonim ***** válasza:
12%

"Azért kell kiemelni a származást, mert kettős mérce van magyarországon. pl: Kozák Rajmund : osztálytársát úgy összeverte, hogy később belehalt sérüléseibe. Itélet: 1 év, 4 évre felfüggesztve!!!

Barcsi magyar fiatalok felpofoztak egy cigány nőt(nyolc napon belül gyógyuló, börpír, horzsolások) Itélet: letöltendő börtönbüntetés 1 év és 2 év 6 hónap közötti időtartamra.

Ez igazságos, fajvédőkéim? "

Annyira bírom,hogy valaki mindig elkezd jogászkodni a krumpliföldek mögül.XD

Nem ismered a nyomozás eredményének a részleteit,nem voltál ott a tárgyaláson,nem tudod mi lett,s mi nem lett bebizonyítva és úgy egyáltalán,nem értesz te ehhez,mert látszik,hogy a saját kedved szerint ítélnél el embereket,ahelyett,hogy a törvényesség lenne a mérce.Ha már a mérce,ezekből kiindulva már értelemtlen a "kettős mérce" állításod.

2010. máj. 27. 08:33
 16/28 A kérdező kommentje:

Üzenet a krumpliföldröl

Ha neked az a törvényesség, hogy pofonért,verésért nem kevés letöltendő börtön, halált okozó súlyos testi sértésért felfüggesztett jár, akkor a nagyszalonnazabáló fejeddel valami baj van. Itt a kettős mérce: a cigókat kevésbé büntetik olyan súlyosan, mint a magyarokat.

2010. máj. 27. 08:44
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

34 %

Nem jogászkodott a válaszadó, tényeket közölt.

Te tényleg nem érzed a bűntett-bűntetés súlyát? Ehhez semmi köze a nyomozati szakasznak, vagy a tárgyalásnak.

Ha nem nézzük az elkövetők származását, az átlag embernek akkor is feltűnik az ítélet igazságtalansága.

Szörnyű ez a görcsös fajvédés, amit művelsz.

2010. máj. 27. 08:47
 18/28 anonim ***** válasza:
33%
Abból a cikkből amit belinkeltél amúgy ki lehet olvasni, hogy a cigánygyerek 17 éves volt, vagyis 18 alatti fiatalkorú, a magyarok meg 19-24 év közöttiek, vagyis felnőttek, fiatal felnőttek ugyan, akik szintén enyhébb elbírálás alá esnek, de azért felnőttek.
2010. máj. 27. 08:51
 19/28 anonim ***** válasza:
42%

08:33

Te miről beszélsz? 1-2 pofonért rendben van 1-2 év jogerős börtön, de (gondatlanságból elkövetett?) emberölésért mehet az egy év felfüggesztett? Azt ne feledjük, hogy ez a Kozák Rajmund viszont bokszoló. Ilyen esetben el szokás tiltani az elkövetőt! Ez megtörtént? NEM!

Tehát:

Könnyű testi sértés:

Kiszabott büntetés: 1 év, 2 év és 6 hónap letöltendő

Reális: Néhány hónap felfüggesztett

Gondatlanságból elkövetett emberölés:

Kiszabott büntetés: 1 év, 4 évre felfüggesztve

Reális: 3-5 év letöltendő + küzdősporttól való eltiltás

2010. máj. 27. 09:33
 20/28 anonim ***** válasza:
44%

inkább az a kérdés, hogy ha valaki egy cigányt támad meg, akkor miért emelik ki, hogy cigányról van szó. ennyi erővel.

ha nem számít az emberek bőrszíne, akkor miért kell mindig kiemelni, ha egy cigányt támad meg egy magyar és kapásból rasszizmusra gyanakodni? ez a kettős mérce.

2010. máj. 27. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!