Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cigánybűnö...

Mi a véleményetek a cigánybűnözésről?

Figyelt kérdés
Leírnátok a véleményeteket a cigánybűnözésről? Esetleg vélemények összességében a cigányokról?
2011. júl. 25. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
2011. júl. 25. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Tény és való, hogy vannak a népcsoportnak bizonyos hajlamai, de szerintem ennek kultúrális, és nem faji okai vannak. Eleve az, hogy külön foglalkozunk cigánybűnözéssel, már azt sugallja, hogy minden cigány bűnöző, holott ez nem így van. Ha a megoldásról kérdeznek, akkor meg a probléma gyökeréig kell elhatolni, és megoldást keresni, na ez az, amit eddig átfogó egészében senki nem tett meg. Szóval tulajdonképpen létezik a jelenség, de pejoratív értelme miatt eléggé rossz megnevezése a jelenségnek.
2011. júl. 25. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
2011. júl. 25. 19:58
 4/7 anonim válasza:
23%
Szerintem ez ma Magyarországon egy nagyon kényes téma.... jelen van,de ha beszélünk róla azzal félek hogy az oldal szabályzatát sérteném meg, ezért kijelentem elötte hogy nem rasszizmusról van szó! A Magyarországon élő cigány kissebbség ezt megélhetési bűnözésnek hívja..... ha most kifejezetten a lopásra gondolsz. Sajnos az a helyzet hogy az országunkban lévő börtönök 80%-át cigányok töltik ki.... Szerintem ezzel a számmal elég információt adtam a kérdésedre:p DE!azért elítélendő a rasszizmus ,mivel köztük is vannak tiszta jólelkű emberek.
2011. júl. 25. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Helyeslem, ha hagyjuk mért ne bűnözzenek?
2011. júl. 25. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Feltétlenül meg kell fékezni, a gazdasági problémák mellett ez a legégetőbb kérdés manapság.
2011. júl. 25. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Orbán Viktor Császár megmondta, hogy nincs etnikai bűnözés, tehát miről beszélünk??
2011. júl. 25. 23:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!