Mi ez a manapság Orosz imádat Magyarországon?
Figyelt kérdés
Főleg a Putyin imádat. Mi jókat tett az Oroszok mostanában Magyarországnak, hogy ennyien imádják?2017. szept. 12. 12:44
12/40 anonim válasza:
Megszerették az emberek hisz mindig ide jár Orbán segglt nyalni
13/40 anonim válasza:
Én spec. nem szerettem meg, pedig az emberekhez tartozom :) Ez max egy kis csoportra érvényes
14/40 anonim válasza:
"maksz a prolik" "segget nyalni"
amúgy toleráns vagyok csak aki nem ért egyet velem az egy proli srggnyaló
tolerancia f yeah
15/40 anonim válasza:
"Mégis pár internetes trollon meg körülbelül 3%-nyi prolin kívül ki rajong az oroszokért?"
A nép
16/40 anonim válasza:
A prolik szeretik,meg akik annyit látnak az életben,hogy lehet inni orrvérzésig.
17/40 anonim válasza:
Tekintsünk el az általánosítástól. Orbán imádja, a többi, akinek parancsol, parancsra ugyanezt teszi. Részemről ilyen nem volt, nincs és soha nem is lesz. Ezzel szemben szeretem az orosz embereket a tulajdonságaik alapján. Putyin bár orosz, nincs közöttük.
19/40 anonim válasza:
én inkább tiszteletnek mondanám mint imádatnak de ez nem csak erre a régióra hanem még amerikában is jelen van simán csak azért mert amit kijelent ő meg is teszi
20/40 anonim válasza:
Személy szerint ezt a jelenséget leginkább az elvakult Fidesz "hívők" körében véltem felfedezni, az ő szimpátiájuk is abból ered, hogy Orbán Putyin felé húz politiksilag.
Nekem az a véleményem míg egy magánember rajong egy autoriter rendszert kiépítő vagy annak kiépítésére törekvő politikusért az az ő dolga, sajnos nálunk a kormányfő tekint példaképként olyan személyekre mint Putyin vagy Erdoğan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!