És a ha csak heti egyszer tudnál fürdeni akkor hogy hisztiznél?
Másik:
Én az általánost a hetvenes és nyolcvanas években jártam és már akkor volt vízcsap a testnevelés öltözőben. Elég nehezen tudom elhinni, hogy van olyan tanyasi iskola 2017-ben ahol ezt még nem találták fel.
2017. szept. 11. 08:39
12/20 anonim válasza:
vízcsap, ja... én is utáltam a tesi után felöltözni és beülni matekra... jó ez az órarend egyébként, nem kell hisztizni és világméretű tragédiát csinálni belőle...
2017. szept. 11. 08:52
13/20 anonim válasza:
Nemlep meg. Egy ismerősöm nyakig fel van dúlvamert a gyerekének heti kétszer9(mondom 9) órája van. Ugyemilyen jó az oktatás? Amikor valami agymenő kitalálja azóraemeléseket, pl a tesit csak arra nem gondol, hogy hogy kéne megoldani.
2017. szept. 11. 09:17
14/20 anonim válasza:
# 8/13 "Tanulni se akar de a közmunka se tetszik. Sok a baj."
Vagy csak nálad sok. A közmunka miért tetszene bárkinek ? Alulfizetett, semmiféle valós társadalmi haszna sincs. Ha nem söpörné le a levelet, elfújná a szél. Ha nem szedné össze a fűről, humusz képződne. Kinek jó ez?
A tesin úgysem fog tanulni. Minek berakni 8.órába? Az elsős úgyis sokat futkoz egész nap, még otthon is, nem is kéne neki mindennap tesi, nemhogy 8.órában.
Átgondoltad te ezt ? :XD
2017. szept. 11. 09:26
15/20 anonim válasza:
Mi ebben az órarendben a borzasztó? 12:30-tól kb. 14:40-ig nem csinálnak semmit. Utána van 45 perc testnevelés, amit eleve szórakozásként fognak fel, ráadásnak nem kell végigbűzleni az egész napot. Szégyellje magát az, aki agyatlanul firkál ki ilyen kérdéseket.
2017. szept. 11. 10:01
16/20 anonim válasza:
,,pl a tesit csak arra nem gondol, hogy hogy kéne megoldani"
Az őket nem érdeklik. Ott fent csak az a lényeg, hogy hátha tornacsarnokot építettnek az iskolák Mészáros valamelyik cégével.
2017. szept. 11. 10:19
17/20 anonim válasza:
Lenin is mit mondott? Tanulni tanulni tqnulni!! Csak senki nem jön rá, hogy ezt akkor mondta amikor látta a kis Leonyid bizonyítványát...
2017. szept. 11. 11:08
18/20 anonim válasza:
Nem nekik gurult el, hanem akik ezt hagyták ide fejlődni. Neked is. Ha valaki nem látja, hogy a szakadékba vezetik, többnyire a szakadékban hiába kiáltozik, hogy húzzák ki. Kimászik maga, vagy ott hal meg.
2017. szept. 11. 15:34
19/20 anonim válasza:
Ott vannak délután négyig. Minden nap.
2017. szept. 11. 16:39
20/20 anonim válasza:
Én is azt mondom még mindig. Nem ők a hülyék, hanem akik a lábukat fogják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!