Miért gondolják azt sokan, hogy Soros pénze befolyásolja a támogatott szervezetek, emberek politikai álláspontját? Hiszen Fideszeseknek is adott pénzt, aztán nem azt látom, hogy Orbán Soros igéjét hirdeti.
Szerintem nem mindegy, hogy egyszer régen kaptál pénzt, hogy tanulhass vagy minden hónapban kapsz pénzt amiból származik az egzisztenciád.
Az hogy honnan kapod a fizetésed se feltétlenül jelenti azt, hogy nem vagy képes kockáztatni és szembe menni a támogatóddal de azért felvet némi hitelességbeli problémát, főleg akkor ha egy olyan tüntetésen állsz ki aminek semmi köze nincs a te civil tevékenységedhez. (pl. állatvédő szervezet miért megy oktatással foglalkozó tüntetésre?)
# 1/1 Időpont ma 15:11
Máskor meg az a baj, hogy "csak a tanárok tüntetnek, jujj"...
# 1
Orbán egzisztenciája kifejezetten Sorostól származik, csak most már nem Sorostól függ. Én nem mondom, hogy emiatt nem szidhatja Sorost, de azért nézzen már magába, meg a szavazói is gondolják már végig, hogy mennyire hiteles egy olyan ember, aki Soros pénzén mászott fel a putriból, amikor még ő is a Soros-féle elveket hirdette, aztán ma meg már minden rosszért Sorost hibáztatja, és Soros a sátán. De tudom, ez a 2 milliós szavazóbázisnak nem számít, hiszen a hitelesség az szart sem ér egy politikus esetében.
Másrészt, én pl. egy olyan cég alkalmazottja vagyok, akik dolgoznak egy állami szervnek, és én is ezen a megbízáson vagyok. Akkor rólam el lehet mondani, hogy tulajdonképpen a havi fizetésem jelentős része állami forrásból származik, ergo ebből az következik, hogy a kormány politikai álláspontját kellene hirdetnem?
1-ső! Te nagyon félre értelmezed a civil szervezetek működését és a hitelességet!
Pl. egy állatvédő nem megy szembe a szponzorával, ha van valamilyen politikai nézete. Nem vagy az, hogy imádja Orbánt!feltétele a támogatásnak, hogy Fidesz ellenes legyen
Egy fanatikus Fideszes viszont hiteltelen, ha részt vesz egy Orbán elleni tüntetésen.
A kérdésre: sokan elhisznek mindent, amit a Fidesz média mond neki, ezért a nagy Soros-ellenesség.
Amikor a Fideszeseknek pénzt adott, még nem volt nyilvánvaló, hogy milyen szándékkal teszi.
Azóta kiderültek dolgok, sőt.
Ugyanaz volt akkor is a célja a pénzével.
"Azóta kiderültek dolgok, sőt."
Igen, azóta vannak konteók, de konkrétum még azokról sincs, csak a hablaty a háttérhatalomról, meg a tudjukkikről. Ez az idézett mondat is pontosan ebben a stílusban íródott.
04.48.
Akkor az egész világ szegény Soros karakterét gyilkolta, még ő saját maga is, amikor a SAJÁT gondolatait leírta?
Gondolkozzál már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!