Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseknek mi baj az...

Fideszeseknek mi baj az iszlámmal?

Figyelt kérdés

Mért gyülölitek annyira?És orbának mi baja az iszlámmal:?

JA és csak fideszsek válaíszára vagyok kiváncsi!

Miért gyűlölik annyira?És orbánnak mi baja az iszlámmal:?

JA és csak narancsosok válaszára vagyok kiváncsi!

2017. jún. 16. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Izrael pénzeli az iszlámot, hogy pénzelje az MSZP-t, hogy pénzeljék a new york-i szabadkőművesek által bábként rángatott Toroczkait, akinek ürgebőrbe varrt békaemberek adják át a H1N1-be ültetett chipet csőszkunyhóba Tiszaeszláron a Kennedy gyilkosaival kokettáló ufózsidók Scullyval és Mulderrel.
2017. jún. 16. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

mit kéne rajtuk szeretni?

kicsit nézz utána a dolgoknak, és magadtól és is rájössz! jobbikoska

2017. jún. 16. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Nincs bajom az iszlámmal, ha ott marad, ahová való.

Egyébként azt szokták felhozni érvként, hogy az iszlámban a vallás a jog felett áll, ami itt Európában komoly gondokat szülne. Lássuk be, vannak erről dokumentumfilmek, könyvek, stb. Ez nem újkeletű dolog, úgyhogy feltételezem, ez tényleg így van.

2017. jún. 16. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek a harmadikkal.

Nincs bajom az iszlámmal, csak ne akarjon terjeszkedni, Európába jönni.

Iszlám vallású embert pedig belehet engedni tanulni,turistának, csak letelepedési jogokat nem szabad nekik adni, sohasem.

2017. jún. 16. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kèrdezd ebben a tèmàban a közel k leleti keresztènyeket, de az ottani homoszexuàlisok is tudnanak mesèlni
2017. jún. 16. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Az iszlámnak nincsen egy konkrétan meghatározott szabályrendszere, ezért eléggé sajátosan magyarázzák a vallási szabályokat. Nincsenek náluk igazi jogászok, vallástudósok alakítják és szabályozzák az életüket, amely szerintem egy nagyon veszélyes dolog. Az iszlám alapjaiban véve egy nagyon radikális vallás, legalábbis az értelmezések szerint, és bár én nem tagadom el a jogot tőlük, hogy gyakorolják a hitüket, de hogyha én elfogadom azt, hogy ők más vallásúak, mint én, és nem akarom őket megtéríteni, akkor ők is fogadják el, hogy nem vagyok hajlandó burkával, csadorral meg miegymással lefedni a testemet. Egyébként is megalázónak és méltatlannak tartom azt, ahogyan a nőkkel és a gyerekekkel, és sokszor a férfiak is egymással bánnak. Egyébként, csak egy tanács: olvasd el a Lányon nélkül soha című könyvet Betty Mahmuditól - mindent meg fogsz érteni.
2017. jún. 16. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem láthatod kérdező hogy milyen hatása van a kormánypropagandának az emberek egy bizonyos körére. Nem akarom jellemezni őket, gondolom látod.
2017. jún. 17. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt kéne a Fideszeseknek elolvasni, meg azoknak, akik szerint az iszlámnak semmi keresnivalója sincs Európában:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__87..

2017. júl. 26. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!