A fideszeseknek mi bajuk van Göncz Árpáddal?
Nem csak a fideszeseknek van vele baja.
Sokaknak, bárhova tartoznak pártszimpátiát tekintve. A Göncz Árpi bácsinak nagy felelőssége van abban hogy az első kormány alatt nem alakult ki független sajtó, és Antall József kétes megítélésében is nagy vaj van a fején.
Csak a fideszeseket minősíti, hogy egy - nem csak a politikában - köztiszteletnek örvendő irodalmárt, szakfordítót és írót ilyen szavakkal illetnek.
Ja, hogy nem fideszes volt...
"SZDSZ-es volt, ezért sok jobboldalinak negatív a véleménye..."
Igen, az meg már senkit nem érdekel, hogy megvált párttagságától, amikor köztársasági elnökké választották.
Milyen érdekes, hogy az MDF és az SZDSZ közös jelöltje volt...akkor még tudott együtt dolgozni jobb- és baloldal...
"Mandineren a kommentek között olvastam hogy sokan gyalázták,"
Nem is tudtam, hogy a halottgyalázás is keresztényi érték...
Azért mert a III. Magyar Köztársaság eddigi legkorrektebb köztársasági elnöke volt és azokban az emberekben akikben még van gerinc meg ész az őt tartja egyelőre példaképnek és hozzá viszonyítja az eddigieket. Márpedig per pillanat ez az áder nevű gyökér a közelébe sem ér, a semmirekellő smittről már ne is beszéljünk. Mádl nagyon töketlen volt Sólyom cuki meg minden de rettentő tutyimutyi volt.
Sérti a narancs elvtársak meg a vakbuzgó hívők önérzetét hogy egy liberális eszméjű embert nagyobb tisztelettel öveznek mint bárkit a jelenlegi bagázsból.
Fideszes vagyok és NINCS bajom Göncz Árpáddal.
De még komment huszárkodni se szoktam fórumokon pláne a feszültséget ilyen alacsony szinten levezetni...
Azért remélem tisztában vagytok vele hogy a csendes többség nem szájkaratéval fitogtatja hogy az ő állítása mekkora ász.
Nekem a legjobb barátnőm az ellenzékre szavaz.
Full gáz ha valaki ezen a szinten éli életét hogy egymást savazzák. Mindenkinek vannak egyéni érdekei és mindenki az élete során ért impulzusok alapján szimpatizál ezzel vagy azzal. Na de annyira butuskák ne legyünk már hogy emiatt utálni kezdünk mást, mert más....
"Csak a fideszeseket minősíti, hogy egy - nem csak a politikában - köztiszteletnek örvendő irodalmárt, szakfordítót és írót ilyen szavakkal illetnek.
Ja, hogy nem fideszes volt..."
egy emberrol a politikai velemenyemet politikai minkassaga es nem irodalmi karrierje alapjan alkottam
huha, libtardok ti aztan a toppon vagytok ma :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!