Egy tanár tehet ilyen elfogult politikai tartalmú kijelentést szerintetek?
# 3/20 Időpont ma 05:58
Értem én, hogy közmunkásként a matek nem az erősséged, de ez a matek hogy jött ki? :-D
Fideszhívők szégyene vagy.
Kérdező:
Tényleg ki kell menni. 100 év alatt nem, hogy előrébb, csak hátrébb sikerült jutni, gyakorlatilag minden tekintetben. Amíg neokomcsik könyörögnek egy cáratyuskáért, értelmes ország nem lesz.
"Így érthető ha védeni akarod a tanárok becsületét."
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy te vagy más mit gondol a tanárokról. Viszont így, hogy van belső rálátásom azt tudom, hogy a pedagógusok nagyrésze legalább annyira idióta mint te. De ennek ellenére is kizártnak tartom, hogy bárki azért kockáztassa az állását és ilyen állítást tegyen mikor számos példa akad amikor az előadó egy-egy vitathatóbb megnyilvánulása a Youtubeon kötött ki.
De ha megtörtént egyszerű a dolog. Irány a dékán irodája ha tudod bizonyítani. Ha pedig nem tudod akkor egyszerű rágalmazás.
"Akik szerint hazudok, azok szerintem nem jártak oktatási intézményben az elmúlt 7 évben az biztos. Nagyon megváltoztak a dolgok."
Nem változott, csak annyiban, hogy másik irányba forog a kerék. Én 2009-ben érettségiztem és a matektanáromtól 4 évig hallgattam, hogy aki szerint bármit is jelent a haza, az egy elavult hülye, mert haladni kell a korral és a konzervatívok is maradi hülyék. Aztán időnként átcsapott marxista gondolatokba is. Nem tudsz mit csinálni, le kell nyelni a békát. Engem is utált a matektanárom 4 évig, mert tudta, hogy nem értek vele egyet.
Ez nem mai jelenség, abszolút személyfüggő. Minden oldalon vannak ilyenek.
"Értem én, hogy közmunkásként a matek nem az erősséged, de ez a matek hogy jött ki? :-D
"
mi nem stimmel bolsi?
"Ha az nem trollkodás, akkor megeszem a kalapomat."
Jó étvágyat hozzá, de lehetőleg tölts fel róla egy videót!
Csak saját példa, a töritanárom olyan leplezetlenül vörös volt, hogy az órája számlapján a szovjet címer, és vöröscsillag, a tolltartóján Che Guevara arcképe, az asztalán előtte pedig "A motoros naplója" volt.
Egyébként a helyi MSZP tagja. Őt, és egy másik töritanárt a konzervatív érzelmű - akkori - igazgató "Gyurcsány-árvák"-nak nevezte (még a kormányváltás előtt járunk).
Már 2010 után, ez a töritanár lett az igazgató. Különben az önkormányzati választáson is indult az MSZP jelöltjeként, de -
a "balos"-nak tartott város ellenére - elbukott.
Amúgy bevitte a politikát az óráira, de nem vastagon, és nem nagyon erős megfogalmazásokban.
Ettől függetlenül volt akkoriban egy másik évfolyamban egy hobbináci tanuló, nálam egy, vagy két évvel idősebb, akivel nem harciasan, inkább elröhögcsélős módon, de ment a cicaharc közöttük. Volt, hogy direkt bejött egy "Smash the reds" pólóban, a tanár pedig mondta, mikor megjegyeztem neki, hogy "Láttam, már mondtam neki, hogy órán felelés lesz."
Aztán hogy végül betartotta-e a szavát... nem tudom.
Szóval nagyjából ennyit is az oktatásügyi terrorról, ahol egy nem is titkoltan kommunista, nem balos, kommunista tanár iskolaigazgató lett.
Nekem pl a középsulis töritanárom is ilyen volt, és fura de két szakmai tanárom mellett is az informatika tanárom is. :) Ez utóbbi nem is tanított annyit mint kellene sokkal többet filozofált meg politizált. De hasznosnak is tartottam akkor is ha zavart, hogy közel az érettségi.Az egyik szakmai tárgyat tanító nyílt Jobbikos volt. És semmi bajom nem lett volna radikálisságával. De amikor ömlött a dögszag a száján , akkor már zavart picit a dolog.
Szóval az ha részrehajló egy töritanár az baj szerintem. Ha az anyag leadásnál is jelentkezik. Az, hogy van véleménye az kevésbé baj. Meg az ha egyéb tanaraknak is van. De egy ponton túlzás. Azért oskolában ne zsidózzunk... ha az említett tanáromból indulok ki.
Főiskolán nem tom, de kevesebb az ilyen szerintem. legalább is középsulis élményekhez képest ilyen nem volt. De amugy ja mint mondtam egy ponton túl probléma. Ha törit nyílt hajlással adja le , bármilyen szinten. Vagy ha befolyásolni akarja a gyereket, vagy kioktatni és nem csak beszélgetni róla.
Nagyon kamuszagú a sztorid, főleg ha ez éjjel 1 után jutott eszedbe kitenni a publikumra. :D
Amúgy meg nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!