Ha a jobbikosok szerinte a rendőröket nem érdekli a cigánybűnözés, nem mernek cselekedni ellenük, akkor miért vannak tele cigányokkal a börtönök?
Ja, aki szerint ez igaz, az már jobbikos?
Szerintem igaz, de nem vagyok jobbikos. Próbáld kicsit kinyitni a szemed kedves kérdező...
Omg, ti láttatok már börtönt vagy nevelőintézetet? Tele van cigányokkal, akárhányszor megnézel róla egy felvételt. Szinte csak azok vannak. Mots képzeld el ha nem lenne egy darab cigány sem Magyarországon milyen lenne a bűnözési ráta.
Egyébként gyökér vagy kérdező, én már válaszoltam a kérdésre, de látom észre se vetted, vajon direkt?? Barom.
Azért, mert nem is tehetnek semmit. Megverhetnek, kirabolhatnak, meglophatnak, de ha nem érik őket tetten, mehetsz te a rendőrségre feljelentést tenni, akkor sem fognak/tudnak tenni semmit.
1.) Mert a lopás általában kis értékű, tehát a rendőrség helyett a helyi jegyzőnek kell eljárnia.
2.) Ha bemész és megmondod, hogy megvert n darab cigány, nem ér semmit. Túlélted, nem tudod megnevezni, ha személyleírást adsz, az az összesre illik.
3.) Ha ki is rabolnak, lásd 2.)-es pont.
A tettenérés esélye minimális, mivel vidéken, főleg éjszaka, nincs járőr. Nagyobb balhéknál van esély, ha valaki kihívja a rendőröket.
"Azért mert a jobbik kiképző bázisban bemagolják a szöveget, de ha valaki rákérdez akkor leáll a vinyó, és jön a magyarázkodás."
Az ilyet fejbe kéne rúgni. :)
"2.) Ha bemész és megmondod, hogy megvert n darab cigány, nem ér semmit. Túlélted, nem tudod megnevezni, ha személyleírást adsz, az az összesre illik. "
Szagmintát kell venni róluk. :)
És hogy miért van tele velük a börtön?
Néha mégis tetten érik őket. Leginkább nagyobb városokban.
Néha elfogják őket bolti rablás közben.
Valamivel gyakrabban letartóztatják őket gyilkosságért.
Aztán kapnak 3-5 évet és kész. Csak a súlyosabb bűnöknél foglalkoznak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!