Miért van az, hogy ha feltesznek egy cigányokkal kapcsolatos kérdést, a válaszadók jó része csak gyűlölködni tud?
Értem én az indulatokat, de ha egyszer valaki már leírta,akkor minek még többször leírni ugyanazt a gyűlölködést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__167..
Az egyetlen normális választ Helmet adta a kérdésre.
Semmiféle gyűlölködés nem véletlen, mindennek van alapja, az más kérdés, hogy az itt válaszolók közül vajon hányan mondhatják el azt, hogy konkrét sérelmek következtében, nem előítélet, hanem "utóítélet" alapján gyűlölködnek.
Az is igaz, hogy a legtöbben, akik gyűlölködnek, nem azt gyűlölik, akik miatt valamilyen sérelem érte őket, hanem kiterjesztik ezt az egész cigányságra. Ez hibás, elítélendő felfogás, ugyanakkor viszont azt se várhatjuk el az emberektől, hogy ne legyenek bizalmatlanok a cigánysággal szemben, hiszen szinte nap mint nap tapasztaljuk (már aki), hogy a békés együttélésre bizony nem annyira a nem-cigányok, sokkal inkább a cigányok képtelenek.
Gondolom azért, mert nagyon kevés az olyan ember, akit valóban érdekel ez az összetett, és kényes téma.
A többség csak kihasználja a lehetőséget arra, hogy a felgyülemlett indulataikat, zsigeri agressziójukat, és ellenszenvüket igyekeznek névtelenül levezetni.
Megint mások meggyőződéses rasszistaként egyfajta "hit" ként vallják a rasszista "tantételeket".
Komolyan érvelni a legkevesebben tudnak sajnos.
"mert a neked nem tetsző válaszokat egyből törölteted."
maximum bejelentem a moderátoroknak, ha indokolt, akkor törlik. csak úgy nem törölnek minden választ, amit valaki bejelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!