Orbán Viktor azért szed nyugtatót mert nem bírja a nagy nyilvánosság előtti feszültséget?
Szerintem mindenki észrevette,hogy a miniszterelnök kényszercselekvő,ezt szerintem a fideszesek is látják,folyamatosan orrpiszkálás,nyakkendőhuzigálás,nyelvöltögetés,nyilvánvaló hogy gyógyszer függőség,na de mire szedi?
Izgul nagy beszédek előtt vagy nem bírja a korrupcióval járó stresszt?Ha az előbbi igaz akkor miért állt politikusnak,ha ilyen lámpalázas fajta?
"A balliberális oldal jóval idegesebb"
Ahhj, de idiotic vagy te :D
Pont hogy a "nemzethy keresztény" Fidesz-KDNP a legidegesebb, mert nem tűrik, ha valaki beszól a vezérnek, mindenkinek megmondja magáét Szijjártó Kakadu Petike...
Ő nem idegbeteg? :D
egy országot irányít nagy lehet rajta nyomás föleg hogy külfödlről is támadják szóval egy kis frontint bisztos szed
a sok hülye pedig jó volna ha elolvasná a kérdést mielőtt eszetlenül írogatnának, tudom hogy pénzt kaptok ezért de ez már szánalmas
ma 15:35
Nem irányítja az országot, hanem szétrombolja, és OKKAL TÁMADJÁK mindenütt!
Mit gondolsz, nem furcsa, hogy ebbe az évbe már többször jön ide Putyin?
Na, mégis, miért?
Mert Viktor haverosnak már csak ő maradt egyedül, akibe támaszkodhat.
És ki fizet nekünk? :D
Mi a bajod?
Bizonyítsd, hogy fizetnek a kommentünkért! :D
Hát akkor valszeg az én pszichiáter ismerődöm a hülye,40 éve foglalkozik betegekkel,és egyértelműen látszik hogy ez a risperdal nevű nyugtató mellékhatása,szerinte,de az tuti hogy ez nem egy egyszerű "bogár ment a szemembe" dolog.
orbán maga is bevallotta hogy elmebeteg
https://www.youtube.com/watch?v=tbbq2K3rO84
nézd meg a történelem diktátorait, hitler, sztálin, orbána
mind remegett a vége felé és nem tudta már mit kezdjen magával
nagyon jól tudja hogy amikor leváltják az volt az utolsó napja szabadlábon
Ja; "pártatlan" a lábszagom, de nem az ilyen kérdező.
Indul megint a lejáratás? Szerintem senki nem törődik a hülyeségeiddel. Majd kiállítunk téged beszélni, szerepelni, úgy hogy érezd a felelősségét annak, hogy a hazád sorsa áll rajtad.
Ja; bocs, el is felejtettem, hogy el se tudod képzelni, miről beszélhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!