Orbán Viktor azért szed nyugtatót mert nem bírja a nagy nyilvánosság előtti feszültséget?
Szerintem mindenki észrevette,hogy a miniszterelnök kényszercselekvő,ezt szerintem a fideszesek is látják,folyamatosan orrpiszkálás,nyakkendőhuzigálás,nyelvöltögetés,nyilvánvaló hogy gyógyszer függőség,na de mire szedi?
Izgul nagy beszédek előtt vagy nem bírja a korrupcióval járó stresszt?Ha az előbbi igaz akkor miért állt politikusnak,ha ilyen lámpalázas fajta?
Az a kétharmad körüli támogatottság a teljes szavazóképes népesség olyan egynegyede.
Még azoknak sem a kétharmada, akik szavaznak. Távolról sem.
Nem csak a stressz miatt van ez a sok furcsa mozdulat.
Orbán paranoid skizofréniában szenved, mint általába a legtöbb diktátor
Emberek,rossz helyre írtam lehet!:D
Ez a kérdés egy bizonyos politikus fizikai egészségi állapotára irányult,én mint pártatlan elmondhatom,hogy sok politikai közvetítést láttam,de Orbánon kívűl(legalábbis ennyire szembetűnően)nem láttam egy politikusnál sem ezeket a nyilvánvaló elvonási tüneteket:)Ez nem egy mini lejáratókampány,nekem van egy orvos ismerősöm aki akkora alkoholista hogy remeg a keze,de mégis remek szakember,azt hogy Orbán mint miniszterelnök milyen,azt döntse el mindenki magának,a kérdés nem erről szólt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!