Benne lennél a fogamzásgátlás és az abortusz betiltásában, ha cserében a kormány állná a gyereknevelés összes költségét?
Tehát betiltanák a fogamzásgátlást és az abortuszt, és arra bíztatnák a fiatal párokat (akár házasok, akár nem, lényegében mindegy), hogy szexeljenek amikor csak jólesik, védekezés nélkül.
Ha gyerekek születnek, a kormány teljes mértékben elvállalja a gyereknevelés költségeit, olyan segélyeket kap a család, hogy a félretett pénzükből egy fillért sem kell költeniük a gyerekekre.
NEM!
A gyerek kihordása és megszülése mérhetetlenül megterheli, gyakran tönkre is teszi a női szervezetet, így az általad javasolt ötlet a világ legnagyobb mocskossága!
Kérdező, a magyar nép jelenleg olyan erkölcsi és szellemi mélyponton van, hogy nem igazán érdemli meg, hogy szaporodjon.
Bulvárország lettünk, ahol az emberek 80%-a a gyűlölködésben, a másképp gondolkozó kirekesztésében, az ellenségeskedésben, a felszínes ítélkezésben éli az életét.
A megismerés, az értelmezés, a tudásszomj, a mások felé való nyitottság, a másoktól való tanulás, mások tisztelete, az erkölcsi elvek, a humánus levek betartása a többségnek már semmit nem mond.
A magyar nép valamikor, nem is olyan régen élen járt mind a tudományban, mind a vendégszeretetben, mind a hitben.
Ezekből semmi sem maradt. Csak önmaga árnyéka. Sosem hittem volna, hogy egyszer még ezt fogom mondani, de szégyellem, hogy magyar vagyok. Nem a népem múltja, hanem a jelene miatt. Ha ezt a mostani lelketlen-agyatlan-erkölcstelen generációt akarod szaporítani, akkor inkább amondó vagyok, haljunk ki.
"a kormány állná a gyereknevelés összes költségét"
Gondolom, ezt is az én adómból.
Vizesvébé, kisvasút, stadion, horvát nyaraló, szóljatok, ha kér még valaki valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!