Magyarországon miért olyan gagyi a munkatörvénykönyv, hogy egy fiatalnak 21 nap jár csak?
Német cégnél dolgozom, vannak kintről kollégák kiküldetésben, nekik 30x nap jár, pedig szinte egyidősek vagyunk.
21 nap az semmi.
A német kollégák 3 hetes szabikra szoktak elmenni és még év közben is vesznek ki 1-1 napot.
Ha én elmennék 3 hetes szabira,elfogyna majdnem az összes szabim, pedig rengeteg dolog közbejöhet, ami miatt szabadságot kell kivenni.
Meg, azt nem értem, hogy aki idősebb, miért jár neki több szabi?
Egy fiatalnak nem lehetnek elintézendő dolgai?Ne akarjon színházba menni vagy talán nyaralni?
Azt megértem, hogy annak több jár, akinek gyereke van, mivel bármi közbejöhet ott.
De, csak mert "öreg" valaki, miért kap többet?
Nem,nem vagyok hülye,csak kimondtam az igazságot,ami lehet,hogy fáj,de attól még valós.
Sajnálom,ha megrengette a cuki kis világképedet.
33#
Hollandiában 31 nap a szabik száma, Dánia 29,Olaszország 28.
Miről beszélünk?
54% képzeld nem vertek,csak nem szeretem,amikor valaki a gyerek mögé bújva próbálja másokra tolni a nehézségeket.
Rosszul vagyok az ilyenektől,akik a gyerekükkel takaróznak,mintha a gyerek kérte volna,hogy megszülessen.
Mellesleg a szülőség egy tény,tehát az is ugyanúgy kapja az adókedvezményt meg a szabadnapokat,aki veri otthon a gyerekét..
Na mi van, jobbágy?
Örülj neki, hogy ennyi is jár! Munkaalapú társadalomban nem pihengetni meg lustálkodni kell, hanem keminyen dolgozni!
Ezt jól jegyezd meg, jobbágy!
61%
Már urambocsáss ne haragudj már, hogy nekem 30 nap szabim van. Tehetek én róla, ha ennyit adtak? Mondjak le a javadra, vagy mi? Az tetszene? akkor meg mit jártatod a szád? Csinálj, vagy nevelj gyereket azt neked is több lesz. senki sem bújik ez mögé.
"Csinálj, vagy nevelj gyereket azt neked is több lesz."
Látom nem érted mit akarok megfogalmazni.
Már miért vállalnék,én nem szeretnék!
A gyerek anyagi és egyéb terhekkel jár,amit a gyerekes vállal!Elvileg erről szól a felelősségvállalás!
Te vállaltad a gyereket,nem más helyetted,tehát a te pénzed és időd bánja,ne másé!
Ezzel az erővel én is mondhatnám,hogy akinek mondjuk 10 lakása van,egyet adjon nekem,mert minek neki 10,elég lenne neki 9 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!