Hogy lehet a fidesznek még mindig közel 2 millió szavazója?
Végigolvasva minden választ az jön le, hogy van egy rakás ember, akit kilóra megvett a Fidesz egykulcsossal meg családi adózással, meg ezek hisznek is a kormány hazugságainak, mint államadósság elleni harc (nem tudom melyik írta, de azért jó ha tudod, hogy "mocskosgyurcsányék idején 65-66%-os volt az államadósság, míg nem ütött be a gazdasági világválság most, 74%) és a migránsozás.
Tehát megvásárolt és a hiszékeny emberek adják a Fidesz tábort, kérdező íme a válasz a kérdésre, Magyarországon van nyolcmillió választó, ennek átlag 60-70%-a megy szavazni olyan 5.5-6 millió.
A legutóbbi közv. kutatások szerint a magyarok harmada hisz Orbánék gyűlöletkampányainak, migránssal riogatásának, Sorosozásnak. ugyanígy nagyjából harmada-negyede járt jobban az egykulcsos adóval, a többi meg kidolgozza a belét, hogy kifizesse ezeknek az adókedvezményt, és nagyjából meg is van a 2 millió stabilan fideszes.
# 47/47 Időpont ma 13:37
Kérdezd meg magadtól: Miért jó, hogy hazudozol? Többen mentek ki mint az "emútnyócév" alatt, meg '56-ban. Szóval miért is hazudsz?
ma 13:37
De én nem is mondtam, hogy Magyarországról mennek ki a legtöbben. Azt viszont igen, hogy a jelenlegi Fidesz kormányzása idején távoztak a legtöbben és úgy, hogy már családot is máshol alapítanak, tehát véglegesen! És ez már megint ugyan hogyan a fenébe egyeztethető össze azzal amit el kellene hinni arról, hogy pedig most aztán minden jobb mint az elmúttnyócév alatt. Hát ilyen hülyék a magyarok, hogy pont most a jólétből menekülnek rekordszámban? Nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!