Kötelező sorkatonaságot te bevezetnéd újra?
Figyelt kérdés
Én igen! Azt azért megnézném, amikor 18 éves fiúk(?) kilyukasztott füllel, karkötővel, szűk cicanadrágban bevonulnak.2017. aug. 22. 18:53
1/37 anonim válasza:
Ha normális a laktanya, és tényleges kiképzést kapok, nem a WC-t kell fogkefével sikálnom, akkor szívesen bevonulnék.
2/37 anonim válasza:
Nem. Én voltam katona 9 hónapot semmi értelme nem volt.
3/37 anonim válasza:
Nem.
18 hónapot húztam le, ráadásul a határőrségnél, ami a honvédséghez képest kifejezetten jobb volt ( ellátás, értelmes, valódi szolgálat, válogatott állomány - a századunknál 1 embernek nem, volt érettségije!), de így is azt mondom, hogy a visszaállítás csak annak jut eszébe, aki nem tudja miről beszél.
4/37 anonim válasza:
Én 12 hónapot voltam, abból 11 hónapot fetrengéssel és zabálással töltöttem. Híztam 12 kilót! Hétvégéken merev részegre ittuk magunkat. Ha ezt szeretnénk visszaállítani, akkor inkább nem.
5/37 anonim válasza:
Nem unod még mindennap feltenni ezt a kérdést.
Inkább kérd meg anyádat,hogy neked is vegyen cicanadrágot meg karkötőt!
6/37 anonim válasza:
Minek vezetnék vissza? Mi lenne az értelme?
Jelenleg nem fenyeget minket akkora veszély, hogy sorkatonaságra legyen szükség. Szükség van katonaságra, de nem sorkatonaságra.
7/37 anonim válasza:
Akkor hajrá, kérdező :)
Bevonulhatsz, senki nem fog visszatartani.
8/37 anonim válasza:
Csak akkor ha a transzneműek külön mosdót kapnának!
9/37 anonim válasza:
10/37 anonim válasza:
Természetesen be, a pávulást nem tartom megengedhetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!