Szerintetek 2018-ban tényleg változtatnák a Közmunka programon?
Értem én,hogy bejelentették, de választás előtt elvenni a Közmunkát vagy durván szabályozni.
Megkockáztatja ezt a Fidesz? Szerintem sok szavazót veszteni, vagy annyira fanatikusak a Fidesz szavazók, hogy ezek után sem változna semmi. Ti hogyan látjátok ?
Igaza is van,hogy nem ment el...
A közmunka a minimálbér alatt való foglalkoztatás,gusztustalan.
Ha irodai munkásra van szükség,akkor vegyék fel rendes fizetéssel.
A dolgozó embereken akarnak spórolni.Más országban az ilyeneket már rég elzavarták volna,nem istenítenék,ahol a munkást 150 euróért akarják dolgoztatni 8 órában.
# 8/11 "Nem vagyok a szavazójuk, attól mert közmunkában dolgozom, sőt várom, hogy végleg megszűntessék, mert ennél rosszabb foglalkoztatás nincs, amit a cégek előszeretettel ki is használnak, ha beszűntetnék"
Miért nem mész el normális állásba? Most munkaerő elvándorlás van, sok dolgozó kellene.
"Miért nem mész el normális állásba? Most munkaerő elvándorlás van, sok dolgozó kellene."
Mennék, ha lenne hova, de ide felénk még nem ért el ez a nagy munkaerőketeslet. Szerintem jól mutatja, hogy a cégnél, több mint ezer embert alkalmaznak közmunkàban. Itt ugyanazok a hirdetesek 2-3 havonta, ha néha feltűnik egy új, akkor vagy nem válaszolnak vagy nagy ritkán jön egy most nem önre esett a választás, így nehéz váltani normális munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!