Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigánybűnözés mennyire...

A cigánybűnözés mennyire számottevő manapság Magyarországon?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat...
2010. máj. 24. 17:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
2010. máj. 26. 15:12
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
2010. máj. 27. 06:11
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
2010. máj. 27. 06:12
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

05-24 23:02-os vagyok. Engem mindig meglep, amikor egyesek azt állítják, hogy nincs cigánybűnözés. Mindig azzal érvelnek, hogy ez azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző.

De nemrég rájöttem a nagy logikai buktatóra: ha valaki azt mondja, hogy nincs cigánybűnözés, azzal gyakorlatilag azt állítja, hogy a cigányok nem bűnöznek (vagyis: nincs cigánybűnözés = nincs cigány bűnöző). Remélem, ezt mindenki érti. Aki megértette, adja tovább, mert ezt mindenkivel meg kell értetni.

2010. máj. 28. 17:38
 25/35 anonim válasza:
4%

A fenéket!

A negatív előítélet a médiának köszönhető,(pl:Mónika show) én roma lány vagyok, 31 éves dolgozom és tanulok, az öcsém másodikos az egyetemen és rengeteg diplomás romát ismerek főleg a zenei pályán.Ezt is meg kéne mutatni a nagyvilágnak , nem csak a negatív dolgokat!

Egy roma lány

2010. jún. 1. 16:37
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy TE noprmális vagy, dolgozol, tanultál, stb a többi több száezer cigány nem az. Olyan arányú a cigányok között a bűnözés hogy nem lehet nem általánosítani. 99%-a a cigányoknak semmitevő, élösködő bűnöző.
2010. jún. 1. 17:28
 27/35 anonim ***** válasza:
91%

"rengeteg diplomás romát ismerek főleg a zenei pályán"

Csak az a gond, hogy az országnak nem zenei pályás roma diplomásokra van szüksége, hanem orvos, mérnök, tanár, pénzügyi diplomásokra.

2010. jún. 1. 17:48
 28/35 anonim ***** válasza:
48%

17:38

Tehát ha a cigány bűnöz akkor van cigánybűnözés?

Vagyis ha magyar bűnöző akkor van magyarbűnözés is?

2010. jún. 1. 18:03
 29/35 anonim ***** válasza:
76%
Churchill mondta ki a nagy igazságot, hogy csak abban a statisztikában hisz, amit ő hamisított. Édesapám a rendőrség keretein belül pontosan ezt tapasztalja. A rendőrök nem jegyzőkönyveznek nagyon sok erőszakos bűncselekményt, és lopást a statisztikák javítása érdekében. Aki nem a belvárosban, vagy Budán lakik, és tölt időt az utcán pontosan látja, hogy a statisztikák hazudnak. A cigánybűnözés pedig egyre nagyobb arányokat ölt, két naponta vannak hírek, hogy kiket lincselnek meg, és a kisebb dolgok nem is kerülnek nyílvánosságra....
2010. jún. 1. 18:38
 30/35 anonim ***** válasza:
78%
A ciggereket kikell irtani.
2010. jún. 1. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!