Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy akár...

Mit szóltok hozzá, hogy akár az összes EU-támogatást is felfüggeszthetik a Fidesz miatt?

Figyelt kérdés

Nem is olyan friss, de fontos hír, hogy Magyarország a legrosszabb (a működésképtelenséget jelentő) osztályzatot kapta az EU-tól az EU-támogatások elköltése tekintetében, az Orbán-Mészáros duó túlkapása miatt.

Az EU-s auditorok egy több mint négyszázmilliárd forintos víziközmű-beruházás keretmegállapodásait vizsgálták. Egy a portál birtokába került levél szerint az eljárások nem felelnek meg az unió irányelveinek.

A legnagyobb gond, hogy a keretszerződés miatt az EU-s forrásból finanszírozott ivóvíz-, illetve szennyvízberuházásokra az évtized végéig csak a kiválasztott cégek kaphatnak megrendelést, például Mészáros Lőrinc vállalata. A szabálytalanságok miatt az uniós ellenőröktől Magyarország a legrosszabb osztályzatot kapta, ami a működésképtelenséget jelenti. Ez esetben a teljes EU-s finanszírozást felfüggesztheti az Európai Bizottság.

Mit szóltok hozzá, hogy a Fidesz politikája idáig juttatta az országot: már nemcsak kötelezettségszegési eljárás folyik ellenünk, de akár a fejlesztésekre szánt EU-támogatásokat is elveszíthetjük a Fidesz-maffiaállam korruptsága miatt?

Szerintetek meddig mehet ez így tovább?

2017. aug. 11. 01:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező

te kivancsi voltal az emberek véleményére ez ügyben de te nekiálltál vitázni az ellentétes véleményekkel ha nem tetszenek akkor minek tetted fel a kerdésed?

2017. aug. 14. 16:36
 32/41 A kérdező kommentje:
Én csak téves tényállításokkal vitatkozom, nem a véleményekkel. Aki azt mondta, hogy szerinte jó ez így, és az sem baj, ha elveszítjük, szerinte megéri, azzal nem szálltam vitába. Ez egy vélemény, és én ezekre voltam kíváncsi, valóban.
2017. aug. 14. 16:39
 33/41 anonim ***** válasza:
48%
Te nem vitatkozol, hanem hülyeségeket írsz, és propagandát folytatsz. Gőzöd nincs róla, miért ment tönkre az iparunk és a mezőgazdaságunk - nem az erőltetett, minden feltételt nélkülöző szoci iparosításra és kolhozosításra gondolok, mert az már a kezdetekkor halálra volt ítélve.😀 Fingod nincs róla, kik és mikor mazsolázták ki az ebben a trágyahalmazban még értékes cégeket, vállalatrészeket, csak vagdalkozol idiótán és tolod a kampánydumát ezerrel. Arról sincs halvány lila gőzöd se, hogy az EU-ba nem szívjóságból vettek fel minket, az unió nem egy jótékonysági intézmény.😂 Ahogy a felvételünk sem ingyen volt, úgy a tagságunk sem ingyenes, fizetünk érte. Annyira, hogy az első pár évben nettó befizetők voltunk, most is az ún. támogatások nagy része pályázati pénz, nem automatikus, mellé kell tenni az önrészt, és be kell számolni róla. Nem úgy működik, hogy betolat a kamion minden hónap elsején a Pénzügyminisztériumba, és ledobálják róla az euróval telt zsákokat.😂
2017. aug. 14. 22:04
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem a fidesz miatt, hanem az MSZP miatt lenne felfüggesztve, akik sikeresen kiharcolnák ezt az eu vezetőségétől, és diktatúrát emlegetnének!
2017. aug. 15. 00:55
 35/41 anonim ***** válasza:
91%

"most is az ún. támogatások nagy része pályázati pénz, nem automatikus, mellé kell tenni az önrészt, és be kell számolni róla."

És ez miért probléma, nem korrekt?

2017. aug. 15. 08:14
 36/41 anonim ***** válasza:
49%
Nem azt írtam, hogy probléma, utolsó, olvass figyelmesen. Hátha rájössz, miért kell a haverodat ilyen közismert, alapvető dolgokról felvilágosítani.😀
2017. aug. 15. 15:23
 37/41 anonim ***** válasza:

Kicsit túlpörgettétek a dolgot.

"Jelentéstervezetről van szó, azaz még nem tekinthetők verdiktnek a benne foglaltak."

Aki nem értené, ez csak egy tervezet, és majd hónapok múlva fog körvonalazódni belőle valami. Módosításokat kértek Magyarországtól az EU-ban, mert a legtöbb kifogásuk formai dolgokra vonatkozik.

2017. aug. 15. 16:20
 38/41 anonim ***** válasza:
33%
Én csak azt nem értem a birka magyar miért tűri ezt? Közönséges senkiházi bűnözők irányítják az országot és minden pénzt ellopnak amiből 10 millió ember országa kellene hogy fejlődjön, fenntartva legyen! Miért nem zavar ez senkit annyira hogy tegyen valamit? Amúgy meg nyugodtan vonják is meg a támogatásokat, már régen meg kellett volna. Semmi nem oda megy ahova kéne, ergo nekünk sokkal rosszabb nem lesz, max Orbi meg Lölö kevesebbet tud ellopni magának meg a családi/haveri körének. Az meg nekem csak jó hír.
2017. aug. 15. 17:59
 39/41 anonim ***** válasza:

Ezt inkább mond azoknak a "kormányváltóknak", akik 4 évente annyit nem bírnak megtenni, hogy elmenjenek szavazni. Ja, hogy az ellenzék is tiszta szemetesláda, és ezért nem mennek? Akkor leszel kedves őket is előkapni, és lecseszni őket. Csak még egy kérdés: miből gondolod, hogy (valami csoda folytán) a következő kormányzat nem fog lopni?

2017. aug. 15. 21:41
 40/41 anonim ***** válasza:
71%

A nép esetében tök mindegy, hogy ad az EU pénzt és ellopják, vagy nem ad. Eddig adott és annyi fejlődés történt mintha nem adott volna.

Mi van a 6 milliárd bélrák szűrésre adott EU-s összeggel? Eltűnt, most meg követelik vissza....

2018. márc. 6. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!