Támogatnátok, hogy Magyarországon csak magyar állampolgároknak lehessen fogyasztani alkoholt?
Tudom, kicsit anti-liberális, konzervatív az ötlet, de csak így lehetne megmenteni pl. Budapestet is, ami érezhetően kezdi elveszíteni magyar jellegét és "nyugat-európai rasszizmus" uralkodik már a belvárosban, tehát téged néznek le a saját hazádban.
https://www.youtube.com/watch?v=tc2mtxVdgqU&t=397s
Szerintetek jó ötlet lenne, ha ezúttal nem azért kérnék el a személyigazolványodat pia vásárláskor, hogy elmúltál-e 18, hanem hogy magyar állampolgár vagy-e? Ez egyben csökkentené a terror veszélyt is, hiszen rengeteg igazoltatással járna, ami a törvény tisztelő magyar állampolgároknak nem probléma, csak jó.
"ezekkel tényleg együtt kéne élnünk, csak mert 1-2 vállalkozónak haszna van belőlük? Kb. 1000 helyi emberből 1-2 profitál belőlük, a többi meg hadd szívjon."
Pontosítsunk:
90%-ban a helyi vénasszonyoknak és 40+osoknak van problémája ezzel.
A kerületben lakó diákok és fiatalok örülnek annak, hogy van a bulinegyed, ami egyértelműen pozitív mivel:
-adóbevétel
-munkalehetőség
-szórakozási lehetőség
Ezzel szemben mi az érv?
-a helyi lakosság egy részének kényelmetlen a hazngoskodás és a hányás. Ezen lakosok kb fele amúgy 15 éven belül kihal.
Hát ez van, nyeljék le vagy költözzenek el. A belvárosban úgyis marha drága egy ingatlan, jó pénzt kapnának érte. A többségnek, és ezt az ország többségére értem, és az önkormányzatoknak, cégeknek is az az érdeke, hogy ez így maradjon.
"Nem, mivel még így is csak a leginkább konszolidált válaszokat vágták be. Akik keményebben megmondták a véleményüket azokat cenzúrázták."
Csak épp elfelejtettek megkérdezni olyanokat akik esetleg nem értettek volna egyet. Pl helyi fiatalok, önkormányzat, szórakozóhely alkalmazottai, cég tulajdonosok, lakásokat kiadók.
Jesszus, kérdező, egyáltalán hogy jut ilyesmi az eszedbe? Eszem megáll.
Jön a német nyaralni a Balatonra, a steak mellé ne igyon egy sört, vagy egy pohár bort, csak ásványvizet? Imádni fognak a vendéglátósok az ötletedért.
Aztán hallod-e? 20 éve élek Magyarországon, itt dolgozom, itt vettem házat, itt alapítottam családot, de nem vagyok magyar állampolgár. Én sem ihatok egy koktélt a Trofeában? Azt azért megengednéd, hogy a Tesco-s sört hazavigyem, és otthon igyam meg?
Normális vagy te?
"Jön a német nyaralni a Balatonra, a steak mellé ne igyon egy sört, vagy egy pohár bort, csak ásványvizet?"
Német csírát beengedni se volna szabad. Kötni fel mindet a határon a saját beleire.
"A müncheni lakosság életét éppenséggel nem keseríti meg egy tradicionális sörfesztivál."
Ennek a tradicionális fesztiválnak a résztvevője elég magas százalékban külföldi...
"Budapestet is, ami érezhetően kezdi elveszíteni magyar jellegét"
Mindent elveszít, csak a magyar jellegét nem, annyi ott a trupák bunkó, hogy inkább menekülnek onnan.
Időpont ma 18:57
A német csírától lehetne tanulni. Pl neked egy kis kultúrát, mert ahogy nézem rád férne...
Tényleg ennyi szabadidőd van? Ha szeretnéd kinyirni a turizmust akkor jó ötlet, meg akkor is ha szeretnéd hogy a környező országok hasonlóan retard szankciókat vezessenek be. Az hogy csökkentené a terrorizmust egy nagy blama. Attól hogy a tescos Pirinéni megnézi Ahmed személyiét max annyi fog történni h Ahmed nem iszik dört. Viszont mond már meg nekem hogy a kedves tescos Pirinéni honnan tudja hogy Ahmed megfigyelés alatt van-e, egyáltalán rajta van-e a nemzetközi körözési listákon?
Van egy ötletem nekem is: Lehessen értékelni a kérdéseket is itt gyakorin. Akinek a kérdése nem éri el a 20% ot annak nyilvános kasztráláson kell résztvennie. Ez miért jó?
-csökken a buták száma, hiszen egy rossz kérdés után , egy ilyen tapasztalat után mindenki elkezd tanulni
-csökken a terrorizmus esélye, minden fajra igaz hogy a kasztrálás lenyugtatja a hím egyedeket
-a társadalomra ösztönzőleg hat, kikényszeríti az értelmes gondolatmenetet, az értelmes kérdéseket \ felvetéseket
Kedves kérdező.
A stílusod, a leírt mondataid alapján nem azért néznek le,mivel "magyar vagy a saját hazádban" hanem azért, mert egy ordas nagy szélsőséges buta proli vagy.
Szégyelld el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!