Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok, hogy Magyarorszá...

Támogatnátok, hogy Magyarországon csak magyar állampolgároknak lehessen fogyasztani alkoholt?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit anti-liberális, konzervatív az ötlet, de csak így lehetne megmenteni pl. Budapestet is, ami érezhetően kezdi elveszíteni magyar jellegét és "nyugat-európai rasszizmus" uralkodik már a belvárosban, tehát téged néznek le a saját hazádban.

https://www.youtube.com/watch?v=tc2mtxVdgqU&t=397s

Szerintetek jó ötlet lenne, ha ezúttal nem azért kérnék el a személyigazolványodat pia vásárláskor, hogy elmúltál-e 18, hanem hogy magyar állampolgár vagy-e? Ez egyben csökkentené a terror veszélyt is, hiszen rengeteg igazoltatással járna, ami a törvény tisztelő magyar állampolgároknak nem probléma, csak jó.

2017. aug. 10. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"ezekkel tényleg együtt kéne élnünk, csak mert 1-2 vállalkozónak haszna van belőlük? Kb. 1000 helyi emberből 1-2 profitál belőlük, a többi meg hadd szívjon."

Pontosítsunk:

90%-ban a helyi vénasszonyoknak és 40+osoknak van problémája ezzel.

A kerületben lakó diákok és fiatalok örülnek annak, hogy van a bulinegyed, ami egyértelműen pozitív mivel:

-adóbevétel

-munkalehetőség

-szórakozási lehetőség

Ezzel szemben mi az érv?

-a helyi lakosság egy részének kényelmetlen a hazngoskodás és a hányás. Ezen lakosok kb fele amúgy 15 éven belül kihal.

Hát ez van, nyeljék le vagy költözzenek el. A belvárosban úgyis marha drága egy ingatlan, jó pénzt kapnának érte. A többségnek, és ezt az ország többségére értem, és az önkormányzatoknak, cégeknek is az az érdeke, hogy ez így maradjon.

2017. aug. 10. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek, és természetesen fordítva is tiltani kellene: magyar állampolgárok semmilyen más országban se ihassanak alkoholt, még nyaralás alatt sem, csak és kizárólag Magyarországon!
2017. aug. 10. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:

"Nem, mivel még így is csak a leginkább konszolidált válaszokat vágták be. Akik keményebben megmondták a véleményüket azokat cenzúrázták."

Csak épp elfelejtettek megkérdezni olyanokat akik esetleg nem értettek volna egyet. Pl helyi fiatalok, önkormányzat, szórakozóhely alkalmazottai, cég tulajdonosok, lakásokat kiadók.

2017. aug. 10. 18:19
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Jesszus, kérdező, egyáltalán hogy jut ilyesmi az eszedbe? Eszem megáll.

Jön a német nyaralni a Balatonra, a steak mellé ne igyon egy sört, vagy egy pohár bort, csak ásványvizet? Imádni fognak a vendéglátósok az ötletedért.

Aztán hallod-e? 20 éve élek Magyarországon, itt dolgozom, itt vettem házat, itt alapítottam családot, de nem vagyok magyar állampolgár. Én sem ihatok egy koktélt a Trofeában? Azt azért megengednéd, hogy a Tesco-s sört hazavigyem, és otthon igyam meg?

Normális vagy te?

2017. aug. 10. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:
3%

"Jön a német nyaralni a Balatonra, a steak mellé ne igyon egy sört, vagy egy pohár bort, csak ásványvizet?"

Német csírát beengedni se volna szabad. Kötni fel mindet a határon a saját beleire.

2017. aug. 10. 18:57
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Én tovább fejleszteném a gondolatot: egyáltalán senki se ihasson alkoholt, csakis a tiszta árja magyarok.
2017. aug. 10. 19:14
 17/20 anonim ***** válasza:

"A müncheni lakosság életét éppenséggel nem keseríti meg egy tradicionális sörfesztivál."

Ennek a tradicionális fesztiválnak a résztvevője elég magas százalékban külföldi...

"Budapestet is, ami érezhetően kezdi elveszíteni magyar jellegét"

Mindent elveszít, csak a magyar jellegét nem, annyi ott a trupák bunkó, hogy inkább menekülnek onnan.

2017. aug. 10. 19:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 18:57

A német csírától lehetne tanulni. Pl neked egy kis kultúrát, mert ahogy nézem rád férne...

2017. aug. 10. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyi szabadidőd van? Ha szeretnéd kinyirni a turizmust akkor jó ötlet, meg akkor is ha szeretnéd hogy a környező országok hasonlóan retard szankciókat vezessenek be. Az hogy csökkentené a terrorizmust egy nagy blama. Attól hogy a tescos Pirinéni megnézi Ahmed személyiét max annyi fog történni h Ahmed nem iszik dört. Viszont mond már meg nekem hogy a kedves tescos Pirinéni honnan tudja hogy Ahmed megfigyelés alatt van-e, egyáltalán rajta van-e a nemzetközi körözési listákon?

Van egy ötletem nekem is: Lehessen értékelni a kérdéseket is itt gyakorin. Akinek a kérdése nem éri el a 20% ot annak nyilvános kasztráláson kell résztvennie. Ez miért jó?

-csökken a buták száma, hiszen egy rossz kérdés után , egy ilyen tapasztalat után mindenki elkezd tanulni

-csökken a terrorizmus esélye, minden fajra igaz hogy a kasztrálás lenyugtatja a hím egyedeket

-a társadalomra ösztönzőleg hat, kikényszeríti az értelmes gondolatmenetet, az értelmes kérdéseket \ felvetéseket

2017. aug. 11. 08:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

A stílusod, a leírt mondataid alapján nem azért néznek le,mivel "magyar vagy a saját hazádban" hanem azért, mert egy ordas nagy szélsőséges buta proli vagy.

Szégyelld el magad.

2017. aug. 11. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!