Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok, hogy Magyarorszá...

Támogatnátok, hogy Magyarországon csak magyar állampolgároknak lehessen fogyasztani alkoholt?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit anti-liberális, konzervatív az ötlet, de csak így lehetne megmenteni pl. Budapestet is, ami érezhetően kezdi elveszíteni magyar jellegét és "nyugat-európai rasszizmus" uralkodik már a belvárosban, tehát téged néznek le a saját hazádban.

https://www.youtube.com/watch?v=tc2mtxVdgqU&t=397s

Szerintetek jó ötlet lenne, ha ezúttal nem azért kérnék el a személyigazolványodat pia vásárláskor, hogy elmúltál-e 18, hanem hogy magyar állampolgár vagy-e? Ez egyben csökkentené a terror veszélyt is, hiszen rengeteg igazoltatással járna, ami a törvény tisztelő magyar állampolgároknak nem probléma, csak jó.

2017. aug. 10. 16:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel te meg a müncheni Oktoberfesten nem ihatnál. Támogatnád?
2017. aug. 10. 16:40
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ez egyben csökkentené a terror veszélyt is,"

Miféle terrorveszély van Budapesten, ugyan meséld ár el...

2017. aug. 10. 16:41
 3/20 A kérdező kommentje:

A müncheni lakosság életét éppenséggel nem keseríti meg egy tradicionális sörfesztivál.

2017. aug. 10. 16:44
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem.

2 dolog:

1, A turisták és bulizók rengeteg bevételt hoznak a cégeknek és az államnak.

2, Magyarországon nincs terrorveszély

3, senki nem néz le senkit, a videó amit belinkeltél meg egy populista demagóg faxság.

"nem lehet végigmenni a váci utcán, hogy ne lödössenek 5-6-an......" persze, menj már anyádba a hazugságaiddal féreg.

2017. aug. 10. 16:51
 5/20 anonim ***** válasza:
3*
2017. aug. 10. 16:51
 6/20 anonim ***** válasza:
Fogyasztanak ők így is eleget,nem kell őket bátorítani,szerintem:D
2017. aug. 10. 16:52
 7/20 A kérdező kommentje:

"egy populista demagóg faxság"

Nem, mivel még így is csak a leginkább konszolidált válaszokat vágták be. Akik keményebben megmondták a véleményüket azokat cenzúrázták.

2017. aug. 10. 17:18
 8/20 anonim ***** válasza:

Minden ilyen "tíccsukbe" előtt végig kellene gondolni, hogy ezt velünk szemben is eljátszhatják.

A magam részéről például nagyon örülök neki, hogy mikor épp kedvem és lehetőségem volt rá, megihattam egy korsó sört Luzernben, megkóstolhattam a grappát Rómában, borozhattam Orvietoban - nem mondanék le arról a lehetőségről, hogy külföldön magyar állampolgárként alkoholt fogyasszak.

Egyébként meg van egy gyanúm, hogy Orvietoban is ugyanígy utáltak engem, mikor egy népes, idegen nyelven karattyoló turistacsoport részeként megérkeztem Orvietoba és mindenáron meg akartam kóstolni a híres helyi bort. De ott úgy látszik, már rájöttek, hogy ebből van a nagy pénz, ezért együtt kell vele élni. A "kizárólagos tőkeintenzivitásra épülő város" kifejezés a valóságban ezt jelenti: jönnek a turisták és itt hagyják a pénzt. Amint írtam is: lehet, hogy a new york-iak is utálják, hogy turistákkal van tele a Times Square, a rómaiak, hogy olasz szót nem is hallanak a Pantheonban, a párizsiak, hogy a világ minden népe kering az Eiffel-toronyban.

2017. aug. 10. 17:21
 9/20 A kérdező kommentje:

Ezekre a helyekre, amiket írtál, kulturált, világlátó turisták járnak, akik tényleg a helyi nevezetességeket akarják élvezni. Ahogy te is leírtad. De ezek a minimálbéres nyugat-európai alja nép, aki csak itt érzi magát felsőbbrendűnek, és itt baszik be, itt megy prostihoz, itt hányja-hugyozza szét a belvárost, mert ő nyugati és neki mindent lehet itt, amit otthon nem... ezekkel tényleg együtt kéne élnünk, csak mert 1-2 vállalkozónak haszna van belőlük? Kb. 1000 helyi emberből 1-2 profitál belőlük, a többi meg hadd szívjon.

2017. aug. 10. 17:29
 10/20 anonim ***** válasza:

9-es,persze,azért van tele Párizs szeméttel,mert a sok értelmiségi oda megy nyaralni,mi?:D

Ne röhögtesd már ki magad:D

2017. aug. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!