Magyarországon miért kegyetlenek nagyrészt az emberek?
Azt veszem észre, hogy mindenki morog, rosszindulatú, erőszakos, keménykedik, stb.
Mire jó ez? Hogy akarnak így jóléti államot a magyarok, ha így viselkednek egymással?
9.-es idióta, te reprezentálod, akik belekötnek mindenbe. Anyád és apád meg rugdosott biztos, hogy ilyennek születtél.
-----
A kérdező fekszik a foteljában -nyári szünetben- chipset rágcsál és egy ostoba általánosító kérdést enged meg magának -
ez a " MINDENKI " szóból biztosra vehető.
"mindenki morog, rosszindulatú, erőszakos, keménykedik,"
Nem kell ilyennek lenni és nem nem lesz ilyen a világról a tapasztalatod!
például én kedves,segítőkész, humoros emberekkel találkozom, velük tartok kapcsolatot, és néha olyan 9-es félékkel, de azokra magasról teszek.
12: A stílusod magáért beszél.
Köszi.:)
Mindenhol van besavanyodott proli.
Tudod ha a környezetedben nincs ilyen, akkor van egy rossz hírem.:D
Ja, látszik is a stílusodból, hogy csupa vidám, kedves emberek között forgolódsz.
"Ja, látszik is a stílusodból, hogy csupa vidám, kedves emberek között forgolódsz."
Hát, nem azért, de eddig az én hozzászólásiam jobban tűrik a nyomdafestéket. De te tudod. Mindig igazad van, tudom én.:))
59% nem érdekel a nyomdafesték, az 1-ben megpróbáltam, a kérdezőt ebből a hamis helyzetből kiszedni - hogy semmi baja, de "mindenki hülye és gonosz" vagy ha mégis van baja AZT mondja, ne azt, hogy mindenki gonosz - azon ami ténylegesen problémája,azon talán lehet segíteni, ezért van a gyakori.
- de nem sikerült, beindul a mindenki gonosz - és hamarosan egy magyar-gyalázásba is torkollik az egész.
Te pedig idejössz 59%, belekötsz valakibe, akit nem ismersz -a "proli" szót általában prolilelkűek használják - nem segítesz semmit (!!) és hőbörögsz.
Ilyen emberekkel rövidre zárom a kapcsolatot.
Szia.
Csak a rövidzárlati áram nehogy kisüsse az agyad.:DDD
Igen, egyébként a kérdező idejön depressziósan, hogy "mindenki kegyetlen, erőszakos", és pont az fogja kizökkenteni, hogy kiosztod.
Inkább villanyt szerelj, mint hogy emberekkel foglalkozz.:)
"Bolond lyukból bolond szél fúj."
#2, ha valaki közömbösen elmegy egy ájult, vagy segítségre szoruló ember mellett, azt miképp nevezed? Nem kegyetlenségnek?
#7, utolsó mondatod nagy igazság. A kegyetlenség gyakran a szükséges cselekvés hiánya.
A #12 annyira mély színvonal, hogy szót nem érdemel. Tanítás viszont szükséges lenne.
Kérdező, azt gondolom, felszínesen közelíted a témát. Amit látsz, nem mind az adott ember belső lényéből fakad, inkább abból a közszemléletből, amit a hatalom terjeszt számtalan ártatlannak tűnő szlogennel. Ami masszív gyűlöletet, minden mást gondolóval szembeni ellenállást hirdet, és az ezt leginkább kárhoztatók se tudnak szabadulni tőle. Rengeteg az a szófordulat, amiről ordít, hogy agymosás eredménye, az illető egészen biztos nem úgy gondolja, de ezt szokta meg szófordulatként (mert állandóan ezt hallja). Ez nem belső ösztönből, megfontolásból fakadó önálló érzet, viselkedés, hanem a mesterien rákényszerített magatartás. Ez eredményezi azt, hogy ne lehessen összefogás semmiben.
Aki a kérdezőt depresszívnek tartja, téved. Különösen, ha próbál szájába adni nem mondott szavakat. A „mindenki” és a „nagyrészt” összemosása vagy óriási tudatlanság, vagy rettenetes gyűlölködő rosszindulat. Amiről éppen szó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!